Hvorfor har min computer Hold Omdirigering mig til steder jeg ikke bede om?

January 5

Hvis din computer konstant omdirigerer dig til en anden hjemmeside, når du surfer på internettet, chancerne er, at systemet har en vis form for omdirigering virus infektion. Omdirigering virus overvåge din Internet aktivitet og ændre DNS-serveradressen og proxy-indstillinger for dit system, omdirigere dig, når du udfører simple aktiviteter som at lede ved hjælp af søgemaskiner eller skrive i specifikke web-adresser.

DNS-indstillinger

DNS står for Domain Name System og er forpligtet til at oprette forbindelse til internettet. Hvert websted, du besøger har en DNS-server. Når du forbinder til en hjemmeside på internettet, du opretter forbindelse gennem en række DNS-servere, herunder din internetudbyders DNS-server. Som standard Windows er sat til automatisk at hente DNS-serveradressen fra din internetudbyder; men en omdirigering virus kan ændre denne indstilling i din internetforbindelse egenskaber, så du opretter forbindelse til en anden DNS, der styrer din browsing aktivitet.

Proxy-indstillinger

Lejlighedsvis omdirigering virus ændre indstillingerne proxy til din computer, der forårsager dit system til at oprette forbindelse til internettet via en proxyserver. En proxyserver er en anden computer, der fungerer som en mellemmand, hvilket gør DNS anmodning om nogen hjemmesider, du forsøger at besøge. En proxyserver kan ændre DNS anmodning om enhver computer forbundet til det. Hvis dirigeres via en proxyserver, skal du deaktivere proxy i dit lokale netværk indstillinger for at løse problemet.

Windows hosts fil

Hosts-filen på din computer er en tekst liste, der kortlægger server IP-adresser med mere genkendelige domænenavne, såsom "www.google.com". Den Hosts fil er en almindelig tekstfil placeret på "C:. \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \ værter" Internet omdirigering virus kan tilføje poster til Hosts-filen, kortlægning almindelige website domænenavne, såsom "www.google.com" til en anden server IP-adresse, såsom "www.coolwebsearch.com." Fjernelse af disse yderligere poster i filen Hosts kan forhindre omdirigering.

Malware Removal Software

Når inficeret af en omdirigering virus, der gør brug af malware, adware og virus fjernelse software er gavnligt. Software designet specielt til at fjerne omdirigering virus gør fjernelse meget lettere og komplet. Fælles software, der bruges til omdirigering virus fjernelse omfatter, men er ikke begrænset til, Malware Bytes Anit-Malware, Spybot Search and Destroy, ComboFix, TDSSKiller, Hitman Pro 3 og SUPERAntiSpyware.


relaterede artikler