Sådan installeres Microsoft PowerPoint 2007

March 6

Sådan installeres Microsoft PowerPoint 2007


Microsoft PowerPoint er en præsentation software program, der giver brugerne mulighed for at designe brugerdefinerede præsentationer til forelæsning formål. Når du har købt softwaren, kan pc-brugere nemt installere programmet ved at bruge guiden Windows-installation. Den er nem at bruge installationsguiden starter automatisk, når disken er blevet indsat i computerens diskdrev.

Instruktioner

1 Indsæt din Microsoft Office PowerPoint-disk i computerens diskdrev. Når computeren genkender disken, vil installationsguiden åbnes.

2 Indtast dit navn, initialer og organisation i de udpegede områder. Hvis du ikke har en organisation, kan du lade feltet være tomt.

3 Find Microsoft ægte produktnøgle på Microsoft PowerPoint-pakken. Produktet er placeret på en mærkat, der er fastgjort til bagsiden af ​​diskens emballage. Dernæst indtaste nøglen i de relevante felter. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte installationen.

4 Læs "License Agreement Produkter End-User" og marker feltet ud for "Jeg accepterer denne aftale." Når den næste skærm vises, vil du blive bedt om at vælge en installation metode.

5 Marker feltet ud for "Install Application med de typiske indstillinger" og klik "Næste". Installationen vil begynde.

6 Klik på knappen "Afslut", når installationen er færdig. Microsfot PowerPoint 2007 er nu installeret.


relaterede artikler