Hvordan at rengøre skærmen på en MacBook

October 25

Laptop skærme er mere modtagelige for skidt og snavs end stationære computere. Med nye materialer og teknologier til rådighed i dag, skærme er mindre tilbøjelige til at bryde, men rense dem er blevet mere problematisk, da de er fremstillet af materialer, som kan korroderet ved traditionelle alkoholbaserede rengøringsmidler. Læs videre for at lære at rengøre skærmen på en MacBook.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, fjern netledningen og fjerne batteriet. Når bruger væske af nogen art omkring en MacBook eller en hvilken som helst computer, er det vigtigt at have al magt til enheden slukkes og fjernes for at beskytte dig mod stød.

2 Fugt en blød, fnugfri klud med vand. Brug ikke andet end vand, medmindre det er købt hos en autoriseret Apple-forhandler. Det er vigtigt, at væske ikke sprøjtes direkte på skærmen.

3 Tør forsigtigt skærmen med fugtig klud. Selv bruger bare en klud og vand er det nemt at rense ud de fleste snavs og fingeraftryk fra skærmen.

4 Tør skærmen af ​​med en blød, tør klud efter den er blevet renset for at tørre eventuel væske stadig på skærmen, og undgå striber.

5 Udskift batteriet, tilslut strømforsyningen tilbage i og tænd for MacBook. Skærmen vil være sprød og klar. Det er en god ide at rengøre skærmen hver måned for at forhindre ophobning af snavs.


relaterede artikler