Løsninger på Flash Player Plug-ins i Firefox i 64-Bit

April 7

Løsninger på Flash Player Plug-ins i Firefox i 64-Bit


For at fremskynde browsing på computere med 64-bit processorer og operativsystemer, Mozilla frigivet den første 64-bit version af Firefox, Firefox 4.0, i 2010. Desværre, Adobe Flash Player ikke var umiddelbart tilgængelige i en endelig 64-bit version, og når 32-bit-versionen er installeret, browsing til en side med Flash-indhold kan resultere i en fejlmeddelelse i Firefox. Men der er løsninger, der kan hjælpe dig med at bruge Firefox og Flash sammen.

Installer 32-bit Firefox

Hvis du bruger Flash er en prioritet, installere udgave 3.6 af Firefox. Dette 32-bit version af Firefox vil være fuldt kompatible med 32-bit Adobe Flash plug-in. For at få Firefox 3.6, gå til Mozillas Firefox side på mozilla.com/firefox. Under download-knappen Firefox, skal du klikke på "Andre systemer og sprog" og derefter klikke på "Firefox 3.6.19" på den internationale side Versioner. Du kan derefter vælge den version af Firefox 3.6, du vil installere.

Installer Flash Player 11

Som denne artikel offentliggørelse dato har Adobe frigivet en beta af Flash Player 11, 64-bit version af Flash Player. For at installere Flash Player 11, gå til Adobe Labs hjemmeside labs.adobe.com og klik på "Flash Player 11." Følg derefter anvisningerne for at installere download plug-in.

Opgrader Flash

Hold øje med fremtidige opgraderinger af Flash Player, som vil omfatte støtte til 64-bit programmer som Firefox 4 og nyere. Adobe Updater værktøj kan bede dig, når opdateringer er tilgængelige, eller du kan gå til Mozillas plug-in kontrol webside på mozilla.com/plugincheck med din Firefox browser for at sikre alle dine plugins, herunder Flash, er op- til dato.

Omkring 64-bit Computing

Antallet 64 i "64-bit" refererer til antallet af bit i hver bid af behandlede data. Moderne computer-processorer bruger 64-bit arkitektur, som behandler flere oplysninger end 32-bit processorer. De nyeste versioner af Mac OS X, Microsoft Windows og Linux kan alle drage fordel af 64-bit processorer, og aktuelle versioner af mange store programmer også gøre brug af disse hurtigere processorer. Mens de fleste 32-bit software vil fungere normalt på en 64-bit operativsystem, kan softwareprogrammer, der arbejder sammen, herunder Firefox og Flash, kræver, at begge bruger enten 32-bit eller 64-bit version.


relaterede artikler