Sådan bruges menuen Editor i Visual Basic

October 7

Menuen editor i Visual Basic giver brugeren mulighed for at konstruere menulinjer som dem i Microsoft Word, Excel og andre Windows-programmer. Det giver en hurtig og enkel måde at oprette menupunkter og angive forskellige egenskaber for hver én, såsom HelpContextID. Menuen editor giver også brugeren mulighed for at beslutte, om det er synligt eller aktiveret blandt andre. Læs videre for at lære at bruge menuen editor i Visual Basic.

Instruktioner

1 Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af skrivebordet skærmen. Vælg derefter "Alle programmer", "Microsoft Visual Studio 6.0" og "Visual Basic 6.0."

2 Vælg "Standard EXE" fra listen i dialogboksen Nyt projekt, og klik derefter på "Åbn".

3 Vælg "Funktioner" i menulinjen, og vælg "Menu Editor" fra drop-down menuen.

4 Indtast den korrekte information i Billedtekst tekstfeltet. Naviger gennem resten af ​​tekstfelterne om form og fylde som ønsket. Gentag for at indtaste så mange elementer på menuen som ønsket for formularen.

5 Hit "OK" for at vende tilbage til Visual Basic projekt.

TIPS

  • Der er mange muligheder, der kan indstilles i menuen Editor form, men ikke alle af dem er nødvendige. Undersøg og bestemme, hvad indstillinger vil være passende for det program, du skriver, og hvad menuen elementer vil være behov for at programmet kan køre korrekt og udføre sine udpegede funktioner.
  • Tænk, at det også er muligt at indstille mange menupunktet egenskaber i koden på run-time.

relaterede artikler