Diskdefragmentering fejlfinding

October 6

Windows 'Diskdefragmentering er et hjælpeprogram, der kan forbedre harddisk hastighed ved at flytte data sektorer, så de er tættere på hinanden. Diskdefragmentering kan løbe ind i problemer, hvis du ikke har nok plads på harddisken for hjælpeprogrammet til at flytte data segmenter eller hvis din harddisk er støder på problemer, der kræver en disk check.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" og "System Tools". Klik på "Diskdefragmentering". Klik på "Analyser". Diskdefragmentering rapporterer om det er i stand til at køre en fuld defragmentering proces eller ej.

2 Slet unødvendige filer fra din harddisk, hvis Diskdefragmentering rapporterer det kan ikke køre på grund af at have mindre end 15 procent ledig plads på harddisken. Tøm papirkurven, rense dine midlertidige mapper og slette dokumenter, du ikke længere har brug eller brug. Kør Diskdefragmentering når du har ryddet op en passende mængde plads.

3 Klik på "Start" og "Computer", hvis din Diskdefragmentering angiver, at du nødt til at tjekke disken før defragmentering drevet. Højreklik på det drev, du prøver at defragmentere. Klik på "Egenskaber". Klik på "Funktioner" og tryk på "Undersøg nu" -knappen. Klik på "Start". Hvis disken, du forsøger at tjekke dit operativsystem disk, klik på "Schedule disk check", og genstart computeren.


relaterede artikler