Hvordan laver visitkort skabeloner i Word

October 9

Hvordan laver visitkort skabeloner i Word


Du kan sætte dit personlige præg på visitkort ved at gøre dem i et Microsoft Word-skabelon. Med Word kan du oprette kortene hurtigt og nemt.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på fanen "Filer" og vælg "Ny". Dobbeltklik på knappen "Visitkort" på "Tilgængelige skabeloner" skærm. Dobbeltklik på filen mappen "Udskriv visitkort".

2 Rul gennem visitkort skabeloner for en idé om de forskellige billeder, farver og stilarter. Dobbeltklik på en skabelon og en side af kortene åbner i et nyt Word-vindue.

3 Klik markøren ind øverst til venstre visitkort på siden. Fremhæv pladsholder navn på kortet, og skriv den nye. Fremhæv og erstatte pladsholder kasser til virksomheden navn, titel, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, website, faxnummer og andre måder, folk kan kontakte dig.

4 Fremhæv den nye tekst, og klik på fanebladet "Hjem" øverst på skærmen. Brug indstillingerne i afsnittet "Font" af båndet / værktøjslinjen for at ændre tekstens udseende, såsom formatering det til din organisations stil guide eller branding præferencer.

5 Klik på fanen "Indsæt" øverst på skærmen. Vælg "Picture" knappen under fanen. Gå til en digital logo for visitkort og dobbeltklik på filnavnet. Når logoet åbner, tryk og hold "Shift" -tasten, skal du klikke på et hjørne af billedet og krympe det ind størrelse. Træk den på plads på visitkortet.

6 Fremhæv alle de nye linjer tekst og logo på visitkortet. Tryk på "Ctrl" og "C" nøgler sammen på tastaturet for at kopiere. Fremhæv det næste pladsholder visitkort på siden. Tryk på "Ctrl" og "V" nøgler sammen på tastaturet for at indsætte det nye kort skabelon. Gentag for at indsætte over alle kortene på siden.

7 Klik på fanen "Filer" og vælg "Gem som". Skriv et navn til visitkortet fil og gemme den på computeren.