Sådan ændres musemarkøren på Hover

September 8

Sådan ændres musemarkøren på Hover


En computer bruger ønsker typisk alt om en computer til at være personlig, ned til mindste detalje. For eksempel, hvis du ikke kan lide den måde, musemarkøren ser ud, når det svæver over en vare, kan du ændre det. Dette kan ske gennem en funktion indbygget i Windows-operativsystemet. Windows giver brugeren mulighed for at ændre mange aspekter af musemarkøren, herunder den måde, det ser ud, når svæver over links og ikke-links.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen.

2 Vælg "Control Panel."

3 Klik på muligheden mærket "Øget tilgængelighed." Vælg "Øget tilgængelighed."

4 Vælg linket "Gør musen lettere at bruge."

5 Klik på "Mouse Indstillinger" linket nederst på siden.

6 Klik på "pegepinde" fanen.

7 Gå til afsnittet "Scheme" øverst på siden. Klik på pilen i rullemenuen til at vælge den ordning, der skal bruges til musemarkøren. Når du klikker mulighederne i drop-down menuen, "Tilpas" boksen nedenfor viser et eksempel på hver ordning.

8 Gå til kassen "Tilpas" og klik på "Normal Vælg" valgmulighed i toppen af ​​boksen for at se, hvordan musemarkøren vil se ud, når svævende over noget andet end en hjemmeside link. Du kan holde denne pointer indstilling eller ændre den ved at klikke på knappen "Gennemse". Den "Gennemse" -knappen tilbyder en række pointer indstillingerne for svævende.

9 Klik på "Link Vælg" valgmulighed i bunden af ​​boksen "Tilpas" for at se markøren, der vil blive brugt, når svævende over hjemmeside links. For at ændre denne markøren, skal du klikke på knappen "Gennemse" for at se de forskellige pointer indstillinger.

10 Klik på knappen "Anvend" i vinduet "Egenskaber for mus" for at gemme ændringerne. Klik på "OK" for at lukke vinduet.