Sådan får du en Tour of Microsoft hovedkvarter

August 20

Microsoft, det selskab, der skabte Windows og Xbox spillekonsol blandt andre produkter, giver mulighed for at turnere dele af Microsofts campus, også kaldet "hovedkvarter", og lære om virksomhedens historie, innovationer og fremtidige planer. Microsoft Visitor Center på sit Redmond, Wash., Campus er åben for alle, der ønsker at besøge, uanset om du kommer alene eller som del af en gruppe.

Instruktioner

1 Kontakt Microsoft Visitor Center før arrangere din tur til at sikre, at det vil være åben. På tidspunktet for offentliggørelsen, Visitor Center kontakt nummer (425) 703-6214. Alternativt kan du sende spørgsmål til Visitor Center på "[email protected]"

2 Få rutevejledning til Visitor Center. Du kan bede om retninger, når du ringer til centrum, eller du kan slå op retninger ved hjælp af en GPS-enhed eller online kortlægning hjemmeside, såsom Mapquest (mapquest.com), Google Maps (maps.google.com) eller Yahoo! Maps (kort .yahoo.com).

3 Kør til Visitor Center. Park i den besøgende parkering dæk, der på tidspunktet for offentliggørelsen, er Bygning 99. Indtast Bygning 92, som støder op til parkeringshuset i bygning 99. Approach en tilgængelig ledsager og fortælle ham, at du er der for turen. Ledsager vil give dig alle nødvendige materiale og instruktioner og støtte dig i din tur.

TIPS

  • Hvis du har brug for særlige opholdsrum, anbefaler Microsoft, at du kontakter Visitor Center forud for dit besøg.

relaterede artikler