Sådan ændres startsiden i IE, Firefox og Safari

April 1

Sådan ændres startsiden i IE, Firefox og Safari


Webbrowsere altid sat hjemmesiden til en standard hjemmeside. Det kan ikke være en, som du især nyde, men du har lagt op med det. Nå, behøver du ikke at. Du kan nemt ændre startsiden i din browser, så den åbner til siden efter eget valg. Alt det kræver er blot et par korte klik, og din hjemmeside vil blive lysere din dag - eller informere dig om de seneste nyheder - på ingen tid.

Instruktioner

1 Beslut hvad side du ønsker at være din startside. Du har måske en søgemaskine, som du vil funktionen som din startside. Eller måske du ønsker en nyhedsside, der viser overskrifter. Eller hvis du er en virksomhed, kan du ønsker din egen hjemmeside for at være din startside. Uanset hvad du foretrækker er, når du vælger en side, skal du kopiere adressen på den side ved at klikke på URL-adressen for at markere det og derefter højreklikke. Drop-down menuen vil omfatte muligheden "Kopier". Klik på denne mulighed.

2 Åbn din webbrowser. I øverste venstre hjørne, vil der være en menu bar, der er udstyret med en "Tool" i menuen i IE og Firefox og en "Edit" menuen i Safari. Klik på dette menupunkt.

3 Gå til din startside redigering kassen. I IE, vil du klikker på "Internetindstillinger". Firefox vil have "Indstillinger", og Safari vil have "Indstillinger". Klik på det relevante link.

4 Skift din startside adresse. Linket skal du direkte til siden med hjemmesiden adressen på det. (I IE og Safari, det er på den fanen "Generelt", og i Firefox, det er på "Main" side.) På den side, der åbnes, vil du se en "Home Page" tekstfeltet med en URL allerede i det . Slet denne webadresse, og højreklik i kassen. Fra menuen drop-down, skal du klikke på "Indsæt". Klik derefter på "Okay" i IE og Firefox, og klik på "Indstil til aktuel side" i Safari.

TIPS

  • Og så vi ikke glemmer, vælge en hjemmeside i Google Chrome ved at klikke på ikonet Monkeywrench, vælge "Indstillinger" og klikke på fanen "Grundlæggende". Du kan finde en boks, hvor du kan indtaste Hompage (eller flere sider!), Som du vælger.

relaterede artikler