Etikette for LinkedIn InMail

August 31

Du kan bruge LinkedIn InMail til at kommunikere med potentielle nye medarbejdere og kunder, men hvis du bruger du bruger det på en forkert måde, vil du sandsynligvis blive ignoreret, og kan tjene dig selv et dårligt ry. Ved at lære ordentlig InMail etikette, vil du nyde mere opmuntrende svar og måske endda nye tilbud for at netværke.

Vær Kortfattet

Start din InMail besked ved at antage, at den person, du ønsker at kommunikere med, er så travlt som du er. Hold din besked fokuseret, og ikke forvilder ind diverse. Din modtageren vil sætte pris på dette, og du vil stå en større chance for at have hele din besked læst. Faktisk er der en simpel regel, som du kan følge for at sikre dette. Når du sender InMail til en LinkedIn bruger, modtager han en mail fra LinkeIn lade ham vide det. Denne e-mail vil indeholde 255 tegn i din besked. Til formål at gøre dit budskab, der længes, og du vil undgå at tilføje enhver useriøst oplysninger.

Vær Conversational

Det er meget vigtigt, at du får dit budskab igennem i en naturlig, konversation tone. Nogle brugere sende den samme besked til flere mennesker, blot at ændre navn og Hilsen. Disse budskaber er ofte let at få øje på, og i LinkedIn miljø, er de betragtes som fornærmende. For at vise din modtager, at du taler med hende og hendes eneste, fortælle hende, hvad en del af hendes profil vakt din interesse eller andet sted i dit budskab.

Undgå jobbeskrivelse Detaljer

Du må ikke begå den fejl at hoppe lige ind i jobbeskrivelsen af ​​den holdning, at du forsøger at fylde, antager alt imens, at modtageren af ​​din besked er interesseret. Hvis du gør det, risikerer du at fremmedgøre dig selv. Altid stræber efter at oprette forbindelse til en udsigt på et menneskeligt niveau. Lad jobbeskrivelse ud af den oprindelige meddelelse. Men, er det anset OK at spørge, om modtageren ville være interesseret i at høre om en jobmulighed, hvis det er relateret til oplysninger du fandt i hans profil.

Sæt andres behov først

Målet med din InMail besked bør være at lade din modtageren, hvad du kan gøre for hende, og det bør forlade hende med et lavt tryk grund til at svare dig. Det betyder ikke, dog, at dit budskab skal lyde som en salgstale. Du kan give din modtager en grund til at svare dig uden at lyde påtrængende ved at stille spørgsmål. Alle nyder at blive spurgt til råds eller udtalelser. Hold besked fokuseret på din modtagerens mål, og gøre hende opmærksom på, hvordan du kan hjælpe dem ved generelt at beskrive din virksomhed eller jobmulighed. Undgå at gøre specifikke anmodninger om et svar eller bede hende om at gøre nogen form for engagement.


relaterede artikler