Hvordan man laver en Candle Website

November 15

Hvordan man laver en Candle Website


Oprettelse af et stearinlys hjemmeside for at sælge stearinlys kan være en smule udfordrende, men med lidt tålmodighed og vedholdenhed kan du gøre det i en forholdsvis kort tid. Stearinlys i en eller anden form har eksisteret i hundreder af år, så mens stearinlys er for det meste brugt til dekorative formål nu, sælger dem kan stadig være ganske indbringende.

Instruktioner

1 Vælg den virksomhed, som du ønsker at være vært for dit websted og oprette en konto hos dem. Overvej en virksomhed, der har fri hosting med ingen tvungne annoncer såsom Freehostia. Du kan altid opgradere til en betalt hosting pakke senere, hvis du har brug for.

2 Vælg og købe dit domænenavn. Vælg dit domænenavn meget omhyggeligt, som du vil have noget, der ikke er for lang, men personificerer, hvad din hjemmeside handler om. For eksempel, da din hjemmeside handler om lys, kan du vælge et domænenavn som patscandles.com.

3 Opret din hjemmeside ved hjælp af en af ​​de mange website skabeloner til rådighed gratis online. Mange hosting virksomheder giver brugere med skabeloner. Hvis din webudbyder ikke tilbyder dem, finde en online. Under denne proces også tilføje dine fotos, produkter og andre oplysninger, såsom artikler, til din hjemmeside. Du kan tilføje kvalitet fotos, produkter og artikler til din hjemmeside ved at logge ind på din hjemmeside og klikke på filhåndteringen, derefter uploade dem til din filhåndtering hjælp af funktionen Upload Files. Så du vil være nødvendigt at bruge grundlæggende HTML til rent faktisk at tilføje disse elementer til din hjemmeside skabelon.

4 Opsæt en PayPal erhvervskonto og skabe "Køb nu" knapper til dine produkter. Tilføj en knap for hvert produkt, du har til salg. Du kan oprette disse knapper ved at gå til fanen Merchant Services i din PayPal-konto og derefter klikke på "Køb nu knappen" linket og udfylde formularen der. Når du har udfyldt formularen, vil PayPal give dig nogle HMTL kode for at tilføje til området lige under billedet af dit produkt.

TIPS

  • Hvis du kun gøre dine egne produkter en ad gangen, skal du sørge for og skrive på dit websted, når et individuelt produkt er blevet sold.Add informative artikler om stearinlys til din hjemmeside til at trække dem interesseret i emnet. Det vil hjælpe dig med at træffe mere sales.Set en FedEx eller UPS konto, hvis du vil sende dine stearinlys. Dette vil betyde, at du bare betale en regning hver måned i stedet for hver gang du sender noget.
  • Vælg ikke et domænenavn, der er meget længere end ti bogstaver eller folk vil ikke huske det.

relaterede artikler