Explorer vil ikke finde min SD-kort

April 26

Explorer vil ikke finde min SD-kort


Når der indsættes en Secure Digital (SD) kort, du ville forvente at høre den velkendte melodi, der angiver det bliver opdaget. Sommetider Explorer gør ikke lyden, og kortet er ikke opført i Denne computer. Det kan påvises efter gentagne indsættelser, men det betyder ikke stoppe det i at ske. De fleste problemer med SD-kort kommer fra konflikter i operativsystemet og naturlig slitage.

Instruktioner

1 Blæs hårdt i stikket på din laptop / computer til at tvinge ud vragrester. Støv akkumuleres meget hurtigt i SD-kort stik, der ikke er dækket af en plastik eller gummiprop.

2 Rengør guldfarvede kontakter ved hjælp af alkohol og en vatpind. Skrubbe hver kontakt en ad gangen og bruge den tørre ende af vatpinden at duppe tørt. Hvis du bruger et microSD-kort med adapter, rense kontakterne på både.

3 Afinstaller SD drivere fra enhedshåndtering. Tjek ikke "Slet driversoftwaren til denne enhed" medmindre du har driverne tilgængelige et eller andet sted, eller er i stand til at downloade dem online. Genstart computeren, og det vil opdage og geninstallere driverne automatisk.

4 Byt adapteren med et ekstra, hvis de er tilgængelige. Dette gælder kun, hvis du bruger et microSD med adapter. Kontakterne på adapteren kan blive beskadiget nok, så ingen mængde af rengøring vil ordne det. Brug af en anden adapter vil ikke påvirke data på kortet.

5 Download Hotfix fra Microsoft (se Resources). Det hotfix gælder kun, hvis kortet er ulæselig, efter den er blevet indsat to gange i en session. Dette problem bekræftes af tilstedeværelsen af ​​et gult udråbstegn i Enhedshåndtering og følgende fejl: "Fejl 38, har en tidligere driver er indlæst i hukommelsen."

TIPS

  • Mens rengøring, gælder ikke væske til alle andre områder af kortet, eller det kan blive beskadiget.

relaterede artikler