Sådan får du adgang BAK-filer

September 3

BAK-filer er backup-filer. I de fleste tilfælde de er skabt automatisk af et program eller operativsystem. Dette sker oftest med programmer, der har en autosave komponent. I Firefox (webbrowser), når bogmærker bakkes op, den resulterende fil har en BAK forlængelse. Det er vigtigt at vide først, hvordan du finder dine BAK-filer, så hvordan du bruger BAK-fil til at oprette en ny primær fil.

Instruktioner

Sådan får du adgang BAK-filer

1 For at finde BAK-filer, den nemmeste måde er at søge på din computer. Dette er en nødvendighed, hvis filen ikke var specielt oprettet og dens placering er ukendt. For Mac-brugere, åbne Finder og typen BAK i søgefeltet. I finderen vil der være en liste over BAK filer på computeren. For PC-brugere, gå til startmenuen og klik på "søg". Klik derefter på "alle filer og mapper." Indtast derefter BAK i søgefeltet og klik på "søg".

2 Fordi BAK-filer genereret af forskellige programmer, er proceduren for at åbne denne type fil ikke standardiseret af et specifikt program. Først afgøre hvilket program genererede backup fil: PDF fra Adobe Acrobat? Word-dokument? Webbrowser bogmærke?

3 Når du ved det program, der skabte back-up fil, omdøbe filen uden BAK forlængelse. Højreklik på filen, og klik på "omdøbe". Derefter slette BAK delen af ​​filnavnet. For eksempel, en Microsoft Word-genereret indleveret navnet "homework.bak" skulle omdøbes til "lektier". Når filen er blevet omdøbt, åbne filen med det program, der svarer til filen.

TIPS

  • Selvom disse filer oprettes i de fleste tilfælde at undgå at miste arbejde, kan de ikke repræsentere den nyeste version af den originale fil. Ikke desto mindre vil inddrive en BAK-fil forhindre et fuldstændigt tab af dine data og kan resultere i kun noget arbejde behøver at blive gentaget.

relaterede artikler