Rulning bannerannoncer og HTML-kode

March 28

På trods af alle de tilføjelser til websider i de seneste år, herunder Adobe Flash, Java og streaming video, Hypertext Markup Language (HTML) er stadig den grundlæggende kode i baggrunden drivende webindhold. De forskellige add-ons, og hvad-du-ser-er-hvad-du-får redaktører på markedet kan gøre siderne flashier eller lettere at skrive, men et godt praktisk kendskab til HTML er nyttig for alle, der designer, skriver eller redigerer Web sider. Rulning bannerreklamer kan skrives i HTML uden fancy værktøj eller programmer.

Om bannerannoncer

HTML er en meget grundlæggende sprog med kun en håndfuld anordninger til kontrol, hvad der vises på en webside og hvordan indhold vises. Det grundlæggende værktøj til at styre layout websider er tabeller. Tabeller kan du organisere en webside indhold i kolonner, rækker eller en kombination af begge. Hver krydset af en række og kolonne kaldes en celle. I modsætning til et regneark, kan de kolonner og rækker på en webside varierer i størrelse. I sin grundlæggende form, en bannerannonce er simpelthen en stor celle i en tabel - som regel en stor række øverst på siden.

Hvordan bannerannoncer Work

En bannerreklame er en reklame lokke brugeren til at klikke på det for at gå et andet sted eller følge nogle opfordring til handling. Af denne grund, koden bag en bannerreklame er et link bygget ved hjælp ankeret, eller <a> tag, sammen med en href attribut. Disse links er grundlaget for World Wide Web, og hvad gør det et dynamisk værktøj. Derudover fleste bannerreklamer skal være prangende og vægt-få, så de er ofte baseret på et billede ved hjælp af <img> tag.

Gør rulning Banner Ad

En rulle bannerreklame er en konstruktion, hvor annoncen placeres i cellen roterer gennem en række forskellige annoncer. Dette giver indtryk af en mere dynamisk og tilfældig side, men du stadig styre, hvad den besøgende ser. HTML indeholder ikke nogen sand programmering kode, men ved hjælp af indbyggede <meta> tags, specifikt refresh tag, kan du oprette en rulle bannerreklame uden eksterne programmeringssprog. Du kan rulle gennem bannerreklamer uden at påvirke resten af ​​siden, skal du bruge en HTML enhed kaldet frames, der opererer på samme måde som tabeller. Men med rammer, hvor hver celle af rammen er faktisk en separat HTML-side.

Hvordan Rulning bannerannoncer Work

For at oprette en rulle banner side i HTML, skal du placere URL'en for den side, der indeholder den annonce i en ramme i toppen eller bunden af ​​siden. Inden for HTML for denne side, skal du bruge en opdateringshastighed <meta> tag for at afgøre, hvor længe den pågældende annonce bliver, og hvornår den næste annonce skal hedde. Koden skal se sådan ud:

<Meta http-ækvivalent = "Opdater" content = "15; URL = http: //www.website.com/nextad.html”>

I eksemplet er "15" angiver antallet af sekunder for at vise den aktuelle side og URL er adressen til den næste annonce. Hver ny side bør indeholde tilsvarende kode for at kalde den næste side og så videre. Den sidste side i sættet skal ringe den første så cyklus fortsætter.