Hvordan laver arkfanerne Større i OpenOffice

October 23

OpenOffice Calc ligner Microsoft Excel, men det er et open source-program. Ligesom Excel, kan et dokument indeholde flere ark, og hvert ark har et ark fane nederst i dokumentet. Selvom du ikke kan ændre skriftstørrelsen inde fanen ark, eller direkte ændre størrelsen på selve fanen, kan du ændre længden af ​​teksten. Når du gør dette fanebladet automatisk justere så det passer til størrelsen på din tekst, hvilket gør arkfanen større.

Instruktioner

1 Åbn en ny eller eksisterende OpenOffice Calc dokument ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller finde den under programmerne område i menuen Start. Højreklik på det ark, du gerne vil ændre nederst til venstre på siden. Disse er mærket "Sheet 1", "ark 2" og "Sheet 3" som standard. Vælg "Omdøb".

2 Indtast det nye navn på arket. Må ikke bekymre dig om længden af ​​navnet. Når du er færdig, tryk på "Enter". Fanen ark størrelse justerer automatisk til længden af ​​teksten.

3 Juster plads til fanerne ved at tage fat separatoren lige efter det sidste ark. Markøren bliver til to pile, når den svæver over separatoren. Træk den til højre, indtil alle dine arkfaner og navnene på disse arkfaner vises. Du må ikke være i stand til at se alle navnene på de arkfaner hvis du har for mange til at passe den nødvendige plads.


relaterede artikler