Sådan bruges Two Mobile Broadband Cards

July 17

Sådan bruges Two Mobile Broadband Cards


Et mobilt bredbånd kort er ligesom en miniature modem computeren bruger til at få adgang til internettet via et trådløst netværk. Installation to kort er mulig, hvis computeren har hardwaren til at rumme to kort. Mange bærbare computere har et internt mobilt bredbånd kort, der er ikke så kraftig som en efter-markedet kort. Den interne kort kan være bekvemt for omkring huset, men ikke i områder, der har et lavt signal. I lav-signal områder, en anden, mere kraftfulde kort er nyttig.

Instruktioner

1 Check hardwaren i computeren. Sørg for, at det vil rumme både mobilbredbåndskort. Nogle kort tilsluttes via USB og andre gennem PCMCIA-porten. De fleste bærbare computere har to PCMCIA porte. Dette er ideelt til brugere, der ønsker at forbinde to PCMCIA mobile bredbånd kort.

2 Sæt den første mobile bredbånd kort i computeren. Computeren vil automatisk installere kortet. Læs instruktionsbogen at sørge for der er ingen yderligere trin. Næsten alle kort vil blive installeret og konfigureret automatisk.

3 Sæt den anden mobilt bredbånd kort i computeren. Igen, vil computeren automatisk finde kortet og installere det.

4 Konfigurer kortene. Efter begge kort er installeret, vil computeren oprette en standard-kort. Dette er normalt det første kort installeret. Standard-kortet kan ændres i indstillingsmenuen for kortet. For at skifte mellem kort, gå til "Netværk & deling" indstillinger i computerens Kontrolpanel, skal du højreklikke på det kort, du vil bruge, og klik på "Aktiver". Det er en god ide at deaktivere det kort, der ikke er i brug; dette hjælper brugeren huske, hvad kort de bruger. Begge kort kan aktiveres på samme tid, men computeren vil kun bruge standard en til at få adgang til internettet.

5 Test kortene. Mindre Original Equipment Manufacturer kort passer pænt ind bærbare computere, mens mere kraftfuld efter-markedet kort kan stikke ud fra computeren. Disse større kort kan være ubelejligt til daglig brug, men kan være ideel i lav-signal miljøer. Begge kort kan ikke få adgang to forskellige trådløse netværk på én gang, medmindre computeren kører en dobbelt operativsystem.

Hvis det er tilfældet, så ét kort kan anvendes i én OS og det andet kort kan anvendes i andet OS. De to kort kunne derefter oprette forbindelse til to forskellige netværk. Dette er nyttigt for dem interesseret i at køre test på nettene. De eneste begrænsninger på de typer af kort, der kan anvendes, er dem, som den bærbare computer har. De fleste alle bærbare computere kan kun støtte PCMCIA, USB eller LAN-baserede netværkskort.


relaterede artikler