Sådan Transfer E-mail-filer fra en harddisk til en anden

May 30

Overførsel af e-mail-filer fra en harddisk til en anden er en almindelig ting at gøre, hvis du sikkerhedskopierer filer, ændre computere eller bare har brug for at frigøre noget plads på en harddisk. Mens nogle computere har to harddiske, er det almindeligt at overføre filer til en bærbar, eller ekstern, harddisk. Du kan endda nødt til at overføre filer mellem to eksterne harddiske. Så længe du har en computer, kan du gøre en overførsel mellem to eksterne harddiske.

Instruktioner

1 Tilslut eventuelle bærbare harddiske til din computer via USB, hvis en eller flere af de harddiske er en ekstern harddisk.

2 Gå til "Start" menuen og vælg "Computer" eller "Denne computer", hvis du bruger Windows. For en Mac, gå til "Finder" fra din docking bar.

3 Dobbeltklik på den første harddisk og navigere til hvor e-mail-filer er gemt. Vælg hver fil, du vil overføre. Når alle filer er valgt, at du vil overføre, skal du trykke på Ctrl + C i Windows eller Command + C i en Mac. Dette vil kopiere alle filerne. Hvis du foretrækker at fjerne filerne fra denne harddisk i stedet for at efterlade en kopi, skal du trykke på "X" i stedet for "C."

4 Naviger tilbage til "Denne computer" eller "Finder" og dobbeltklik på den anden harddisk. Gå til det sted på harddisken, hvor du vil overføre filen. Tryk på "Control" + "V" i Windows eller "Command" + "V" i en Mac til at overføre i filerne.

5 Watch filoverførsel fremskridt skærmen for at vide, når overførslen er færdig. Du kan derefter trygt afbryd alle eksterne harddiske.


relaterede artikler