Hvordan laver man en 8 Gb DVD Burn til en 4Gb DVD

April 8

Hvordan laver man en 8 Gb DVD Burn til en 4Gb DVD


Uanset om din 8GB dual layer DVD er uforenelig med dvd-afspilleren, eller du simpelthen ikke har en tom dual layer disk på hånden, konvertere din 8GB DVD til at passe en standard 4 GB disk er forholdsvis ligetil. Og du behøver ikke at betale for eventuelle konvertering forsyningsselskaber-der er masser af gratis muligheder tilgængelige for download.

Instruktioner

DVDShrink

1 Hent og installer en gratis kopi af DVDShrink, softpedia.com. Indsæt din dual layer DVD-disk i computerens cd / dvd-rom-drev, og derefter starte DVDShrink.

2 Klik på "Åbn Disc" valgmulighed placeret øverst i programmet. Vælg det drev, der indeholder din DVD fra drop-down menuen kasse inde i Open Disc menuen. Klik på "OK".

3 Træk skyderen, placeret under fanen "kompressionsindstillinger", til venstre for at øge mængden af ​​komprimering, der vil blive anvendt til din DVD. Træk skyderen, indtil den beregnede output filstørrelse placeret over skyderen-dråber under 4,700MBs.

4 Klik på "Backup Disc," tilbage i hovedmenuen for at begynde rippe din dvd.

Amok DVD Shrinker

5 Hent og installer en gratis kopi af Amok DVD Shrinker, amok.am, indsætte dual layer DVD i computerens cd / dvd-rom-drev og derefter starte programmet.

6 Klik på "..." knappen ved siden af ​​"Source Path" feltet, for at vælge CD / DVD-ROM drev, der indeholder DVD. Klik på "..." knappen uden for "Target Path" for at vælge et sted at gemme dine rippede DVD.

7 Træk skyderen, ligger ved siden af ​​"Target Size" feltet, "for at indstille output DVD filstørrelse under 4,78 GB.

8 Klik på "Transfer" for at begynde koder din 8GB dvd i en mindre filstørrelse.

Håndbremse

9 Download en gratis kopi af håndbremsen, handbrake.fr, installere programmet og derefter starte det. Indsæt din dvd i computerens cd / dvd-rom-drev.

10 Klik på "Source", og vælg derefter din CD / DVD-ROM drev fra listen over tilgængelige kilder, der vises.

11 Klik på "Start" for at begynde komprimering din 8GB DVD i MP4 formular.


relaterede artikler