Sådan Turn Off the Sænket

April 5

Hævet vises i tekstbehandlingsdokumenter som dele af fodnoter, matematiske formler og så videre. Nogle gange, i forsøget på at redigere et dokument i nærheden af ​​en hævet, den tekst, du tilføjer, vil fortsætte med at dukke op i hævet form, snarere end som normal tekst. Spørgsmålet bliver, hvordan du slår og / eller fortryde superscripting.

Instruktioner

1 Fremhæv den tekst, der ikke bør superscript. Placer markøren i starten af ​​den tekst, der skal gøres normalt, og, mens du holder "Shift" trykke "Højre pil" knappen, indtil al teksten gøres normalt er fremhævet ned. Slip "Shift" -tasten.

2 Find det sted på din tekstbehandling menu, der indeholder kommandoen for at gøre en hævet. For eksempel i Microsoft Word, dette er en del af menuen Skrifttype. Det viser en hævet kommando er aktiveret; dette kan vise sig som en check i en kasse mærket "Hævet" eller som en fremhævet ikon, såsom "X" med en superscript '2' for at vise "X potens."

3 Fortryd den hævet kommando. For eksempel, fjerne markeringen i feltet "Hævet" eller tryk på "X kvadreret" ikonet for at fjerne markeringen.