Hvad er Microsoft Dynamics CRM 4.0?

September 4

Hvad er Microsoft Dynamics CRM 4.0?


Microsoft Dynamics CRM 4.0 er en virksomheds produktivitet software program designet til at hjælpe kunden og salg-drevne virksomheder styre deres forretning mere effektivt. CRM 4.0 giver brugerne mulighed for at gemme selskab og kontaktoplysninger, spore marketing aktiviteter og kampagner, og oprette tilpassede salgsrapporter. Dynamics CRM kan fungere som en stand-alone program eller kan anvendes med andre Microsoft-software.

Historie CRM

Dynamics CRM debuterede i 2003 som et alternativ til populære customer relationship management programmer som Siebel og Salesforce. Selvom målet var at gøre CRM management nemmere, det oprindelige produkt var svært at tilpasse og manglede et brugervenligt interface. En anden version 1.2 blev lanceret, men de oprindelige problemer stadig var. Microsoft springes over version 2.0 til at lancere 3,0 i 2005. Denne version tog sig af de indledende spørgsmål i det oprindelige, og også indarbejdet en enklere grænseflade, lettere implementering og bedre tilpasning. I 2008 udgav Microsoft CRM 4.0 med en serie af åbningsarrangementer designet til at fremvise de forbedringer i forhold til tidligere versioner og demonstrere brugervenlighed.

Hvad Dynamics CRM 4.0 gøre?

Dynamics CRM 4.0 virker meget som en database, så brugerne kan indtaste salg og marketing data, træk information og aktiviteter, og organisere optegnelser. Svarende til en database, kan brugerne indtaster i oplysningerne manuelt, én post ad gangen eller uploade fra et regneark eller en fil. I modsætning til en database, Dynamics CRM udfører flere salg funktioner såsom sporing salg bly fremskridt, prognoser muligheder og salgsresultater rapportering.

Arbejde med Dynamics CRM 4.0

Modsætning til de fleste Microsoft-produkter, der er afhængige af en standard øverste værktøjslinje, Dynamics CRM bruger en grundlæggende peg-og-klik menusystem. Den første skærmbillede Menuen består af fire hovedområder: arbejdspladsen, salg, marketing og service. Hvert afsnit indeholder oplysninger, der specifikt vedrører dette område, herunder kontakter, leads og salgsaktiviteter. Brugere kan indtaste og opdatere oplysninger, fremme salgsemner, spore salgsresultater og oprette salgsrapporter. CRM 4.0 har også en "avanceret find" funktion, der giver brugerne mulighed for at finde information let inden for CRM-systemet gennem tilpassede data trækker.

Sammenligning med CRM 3.0

Microsoft Dynamics CRM 4.0 tilbydes mange forbedringer i version 3.0. Den seneste version af CRM indeholder en rapportering guiden, der giver brugerne mulighed for at skabe deres egne dataanalyse rapporter, diagrammer og grafer. I version 4.0, kan brugerne også eksportere data direkte fra CRM i en Excel-fil for forbedret rapportering og informationsdeling. CRM 4.0 leveres med multi-sprog og internationale valutaoptioner, en velkommen tilføjelse for dem med globalt salg. Andre forbedringer inkluderet forbedret netværksserver integration, to eksemplarer fil afsløring og en online hjælp portal, der tilbyder assistance og træning.

Systemkrav af CRM 4.0

Systemkravene af Dynamics CRM 4.0 varierer afhængigt af netværkssystemer og antallet af brugere. Microsoft Dynamics anbefaler, at computeren har mindst en dual 1,8 GHz Pentium eller højere, med 400MB ledig plads på harddisken og 1GB RAM-hukommelse. For yderligere information, besøg venligst Microsoft Dynamics officielle hjemmeside (se Resources).