Sådan installeres CD Software til en bærbar via USB

October 2

Sådan installeres CD Software til en bærbar via USB


I Internet alder, er det store flertal af software, der downloades i stedet installeres via cd-rom. Korrekt, mange mindre notesbøger, netbooks og små formfaktor computere nu mangler en cd eller dvd-drev for at spare plads og vægt. Men detail salg af software er ikke død endnu, og til tider kan det være nødvendigt at få adgang til cd-rom-indhold med computeren. Du skal bruge en ekstern CD eller DVD-drev med en USB-forbindelse, som findes på de fleste elektronikforretninger.

Instruktioner

1 Tænd computeren og log ind. Hvis din eksterne cd- eller dvd-drev kræver ekstern strøm, sæt den i en stikkontakt. Sæt USB-ledningen i drevet og computeren.

2 Åbn drevet, skal du indsætte software-cd'en eller dvd, og vent til det at indlæse. Hvis installationsvinduet straks popper op, skal du følge dens instruktioner og installere softwaren. Hvis ikke, skal du fortsætte til Trin 3.

3 Klik på "Start" knappen, og derefter "Computer" eller "Denne computer." Dobbeltklik på ikonet software. Find setup filen; er det normalt navnet på selve softwaren efterfulgt af ".exe" suffiks eller "setup.exe". Dobbeltklik på filen og følg instruktionerne for at installere softwaren.

4 Vent til installationen er færdig. Når det konkluderer, skubbe og fjerne softwaren disk. Tag cd eller dvd-drevet fra computeren og sæt den til side, indtil du har brug for det igen.