Sådan Tilføj en YouTube video til en Captivate 5 Project

April 4

Adobe Captivate kan du oprette engagerende tutorials og quizzer om ethvert emne, du kan forestille dig. Mange Captivate brugere output deres præsentationer som Flash-film på grund af den brede kompatibilitet formatet tilbyder i stort set enhver platform. Med Captivate 5, kan du også integrere YouTube-videoer i dine projekter for at gøre dem mere interessante og lærerige. Adobe FLV-format bruges til de fleste YouTube videoer gør dem ideelle til brug med Captivate. Men for at integrere YouTube-videoer i Captivate, skal du først oprette kode til en video widget i Adobe Flash.

Instruktioner

1 Start Adobe Captivate på din pc. På menulinjen, klik på "Filer" og derefter "Åbn". Brug filen browservinduet for at vælge den Captivate projekt fil, hvor du ønsker at integrere en YouTube-video. Fremhæv filen, og klik på "Åbn".

2 Klik på "Indsæt" link på menulinjen, derefter "Blank Slide." On the fly-out menuen, klik på "Filer", "Ny" og derefter "Widget i Flash."

3 Klik på "Static" valgmulighed, når pop op-vindue vises. Klik og vælg "Action Script 2.0" valgmulighed, og klik derefter på "OK" knappen. Efter et par sekunder, Adobe Flash åbnes på computeren.

4 Klik på "Windows" option på menulinjen og derefter på "Komponenter". Klik på "brugergrænseflade Section" valgmulighed. Efter pop-up vises på skærmen, skal du indtaste følgende kode:

var ytplayer: MovieClip = createEmptyMovieClip ( "ytplayer", 1);
var ytPlayerLoaderListener: Objekt = {
onLoadInit: function () {

this.loadInterval = setInterval(this.checkPlayerLoaded, 250);

}
};
var loadInterval: Antal;
fungere checkPlayerLoaded (): Void {

if (ytplayer.isPlayerLoaded()) {
ytplayer.addEventListener(“onStateChange”, onPlayerStateChange);
ytplayer.addEventListener(“onError”, onPlayerError);
clearInterval(loadInterval);
}

}
funktion onPlayerStateChange (nytilstanden: Number) {

trace(“New player state: “+ newState);

}
funktion onPlayerError (errorCode: Number) {

trace(“An error occurred: “+ errorCode);

}
var ytPlayerLoader: MovieClipLoader = ny MovieClipLoader ();
ytPlayerLoader.addListener (ytPlayerLoaderListener);
ytPlayerLoader.loadClip ( "http://www.youtube.com/v/aBCDeFGHIS12b&#8220 ;, ytplayer);

5 Ændre "http://www.youtube.com/v/ aBCDeFGHIS12b" del af den variable strengen til den fulde URL for YouTube-video, du ønsker at indkapsle og visning i din Captivate projekt.

6 Klik på "OK" knappen for at gemme koden og lukke "brugergrænseflade Section" vinduet. Klik på "File" på menulinjen og derefter på "Gem". Skriv et beskrivende filnavn til scriptet og vælg "SWF" i "Gem som" drop-down listen. Klik på knappen "Gem" for at gemme scriptet. Klik på "Filer" og derefter "Exit" for at lukke Flash-applikation.

7 Vend tilbage til det åbne Captivate vinduet. På menulinjen, klik på "Indsæt" og derefter "Widget". Gå til den SWF script du har oprettet i Flash. Fremhæv scriptet filnavn og klik på "OK" knappen.

8 Klik på knappen "Gem" på værktøjslinjen, så "Preview". Adobe Captivate åbner og spiller præsentation i et nyt vindue. Videoen vises i Captivate player vinduet, når præsentationen kommer til dias, du oprettede for klippet.

9 Klik på "Filer" og derefter "Gem som" i Captivate menulinjen. Vælg det ønskede output format til dit projekt og klik på "Gem".