Sådan installeres et internt modem i en Dell Desktop

March 26

Et modem er en perifer hardwareenhed, der forbinder til en computers bundkort og gør det muligt for computeren at sende digitale data via telefon eller kabel linjer som et analogt signal. En intern modem er et modem, der skal sluttes direkte til en computer bundkort, inde i en desktop tårn sag, mens et eksternt modem forbindelse til bundkortet via et kabel tilsluttet en Ethernet-port. Interne modemer var meget almindelige, når 56k Internet hastighed var standarden, men som flere brugere skifter til kabel og DSL, er Internet-udbydere tendenser i retning af eksterne modemer, de kan leje ud til deres kunder.

Instruktioner

1 Tag din strømkablet og andre ledninger fra bagsiden af ​​din computer.

2 Brug din skruetrækker til at åbne sidepanelet af sagen. Hvis din Dell har en særlig let-release system, kan du ikke brug for en skruetrækker.

3 Find en tom PCI ekspansion bay. PCI bugter er små, lyse slots, der næsten altid er beliggende vandret på bundkortet (når tårnet står oprejst). De fleste computere har tre eller flere PCI slots faldende ned bundkortet, i nærheden af ​​bagsiden af ​​tårnet, så der kan tilgås kort installeres gennem bagsiden af ​​sagen. Chancerne er, mindst en (hvis ikke mere) af dine PCI slots allerede har et kort af en slags installeret.

4 Tag PCI ekspansion bugten. Bagsiden af ​​sagen vil have en række af flere spilleautomater covers, hver dækker et andet PCI slot. Du er nødt til at skrue dækslet (igen, kan nogle Dells have en quick-release-system), og fjern det, så tilslutningerne på bagsiden af ​​modemet vil være tilgængelig gennem bagsiden af ​​tårnet sagen.

5 Installer modem. For at få modemet i PCI slot, line det op direkte over åbningen, så de to er i en perfekt ret vinkel, og skub ned med moderat fast tryk. Når alle de guld stik pop i, så de ikke længere er synlige, og bagsiden af ​​modemet har fundet sted af dækslet, skal kortet være helt i.

6 Installer software driver support til modemet. De fleste hardware-enheder, der er installeret i en computer behøver drivere til at fortælle computeren, hvordan man bruger dem. Et modem bør komme med driversoftware på en disk, og drivere kan også downloades fra fabrikanternes websteder. Du kan også tjekke Dells hjemmeside for føreren support. Installation af driverne er bare et spørgsmål om at køre en auto installation proces, der svarer til en normal program, så genstarte computeren.

TIPS

  • Interne modemer bliver brugt mindre som kabel internet, ekstern DSL og trådløst bliver industristandard.
  • En fordel på interne modemer, er, at de ikke bruger op Ethernet-porte.