Sådan deaktiveres Kopier & Sæt ind funktion på min computer?

November 11

Sådan deaktiveres Kopier & Sæt ind funktion på min computer?


Kopien og indsætte funktionen på din computer kan du kopiere teksten i et program og indsætte indholdet i et andet program. Du må ikke have andre personer, der bruger computeren til at have denne funktion, i hvilket tilfælde du kan deaktivere funktionen. Selvom Windows ikke tilbyder denne mulighed, kan du downloade en speciel, gratis at bruge program, der deaktiverer kopiere og indsætte funktionen.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser og gå til Nirmaltv.com hjemmeside, der er udstyret med en Prevent klippe, klistre og kopiere programmet (linket i "Ressourcer").

2 Klik på "Hent", og programmet downlaods til computeren. Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden. Følg den korte sæt anvisningerne for at installere softwaren.

3 Start nyinstallerede program. En lille program vises på skærmen. Marker boksen "Stopper klip, kopier indsæt slette etc."

4 Klik på "Aktiver" og indlæser, invaliderende alle kopiere og indsætte funktioner.

TIPS

  • Du kan vende tilbage til kopiere og indsætte funktionen ved at fjerne programmet fra din computer. Den afinstallere option er placeret under "Start", "Alle programmer" og "fanen Prevent".

relaterede artikler