Sådan fjernes en Dowload Block fra min computer

August 30

Sådan fjernes en Dowload Block fra min computer


Computere er designet til at lette arbejdsbyrden ved at maksimere effektiviteten. Dette fungerer så længe de virker efter hensigten. Nogle gange, computere fungerer som de er designet, men alligevel ender med at forårsage unødvendige hovedpine. En sådan hovedpine opstår, mens du browser på internettet: du klikker på et download og det er blokeret eller der sker ikke noget.

Instruktioner

1 Da Windows Vista og indførelsen af ​​"User Account Control" alle downloads er blokeret automatisk. Denne funktion er designet til at forhindre virus, spyware og uautoriserede programmer at få adgang til computeren. Denne funktion bliver til en hindring, som den beder din tilladelse for hver enkelt ting. Dobbeltklik på en mappe i Windows beder Brugerkontokontrol til "spørge" tilladelse til at åbne mappen. Kig i Kontrolpanel, findes under "Denne Computer", for at slukke den. Menuen at slå det fra er beliggende i Brugerkonti sektionen.

2 Forældrekontrol er en anden Windows-funktion til begrænsning af browsing erfaring, herunder blokerede downloads. Hvis du har en standard konto, ændre det til en administratorkonto eller bede administratoren for at ændre det. Hvis en forælder eller værge er i kontrol, se, om de vil ændre indstillingen, der blokerer downloads. De grundlæggende forældrekontrol kan efterlades intakt, stadig filtrering hjemmesider, samtidig med at downloads på samme tid.

3 Mange trådløse routere indeholder avancerede funktioner, der også filtrerer internettet. Kontroller modemets / routerens dokumentation for info om, hvordan adgang til Gateway. Også dobbeltklikke på ikonet netværk i Windows vil åbne "Network Connection Status" vinduet. Derfra vil klikke på knappen "Detaljer" viser IP-adressen for at få adgang til routerens hjemmeside.

4 En fil kan midlertidigt blokeret i Internet Explorer. Hvis du ser en kort, guld oplysninger bar øverst, skal du klikke på den og derefter klikke på "Download fil." Denne sikkerhedsfunktion giver dig chancen for at anerkende accept af overførslen. Vælg denne indstilling, når du har personligt klikket på et download-link, og når det er fra en pålidelig hjemmeside.

TIPS

  • Genstart computeren, når der foretages ændringer for at sikre, at de træder i kraft.
  • Ændringer i modemets / routerens indstillinger kan reducere din PC sikkerhed. Hvis du finder det nødvendigt at deaktivere firewallen, bekræfter du har andre firewall muligheder installeret.

relaterede artikler