Sådan importeres masse e-mail adresser til Outlook ved CSV

October 10

Sådan importeres masse e-mail adresser til Outlook ved CSV


En CSV (kommaseparerede værdier) fil er en fælles filformat, der bruges til at overføre data fra en applikation eller database til en anden. Det er en fælles løsning for som en eksport filtype ved eksport e-mail adresser. En opgave, som du kan få brug for at udrette, hvis du er en Microsoft Outlook e-mail-bruger er import til Outlook flere e-mail-adresser, der er gemt i en CSV-fil.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook ved at dobbeltklikke på ikonet program på computerens skrivebord eller ved at vælge Outlook menupunktet placeret under "Program Files" undermenu, ligger under computerens startmenu.

2 Vælg "File" menupunkt efterfulgt af "Import og eksport" menuvalg. Du vil derefter vælge "Importer fra et andet program eller en fil," efterfulgt af "Næste" menu-knappen.

3 Pluk "CSV" eller "kommaseparerede værdier" fra menuen "Importer en fil" efterfulgt af "Næste" menu-knappen. Klik derefter på "Gennemse" for at bruge Outlook-fil vælgeren den at finde den CSV-fil, som indeholder e-mail-adresser, du importerer efterfulgt af "OK" menuvalg.

4 Vælg afkrydsningsfeltet "Tillad dubletter skal oprettes" placeret under "Indstillinger" fanen efterfulgt af "Næste" menu-knappen.

5 Vælg "Kontakter" mappe efterfulgt af "Afslut" menu-knappen for at afslutte importere e-mail-adresser i Outlook.