Dreamweaver CS3 Essential Training

May 10

Dreamweaver CS3 Essential Training


Dreamweaver CS3 er en hjemmeside-bygning program, der bruges til at oprette websteder med en brugervenlig grænseflade, snarere end hard-kodning. En bruger skal kende grundlæggende HTML og CSS viden til at kunne fuldt ud at forstå funktioner Dreamweaver. Mens CS3 er ikke den nyeste version, kan de færdigheder lært overføres mellem forskellige versioner.

Adobe Video Workshop

Adobe gennemsøger internettet for de bedste video lektioner og præsenterer dem gratis på sin hjemmeside. For CS3, er denne ressource kaldet Adobe Video Workshop. Erfaringer er opdelt efter program og funktion, såsom indlejring medier eller oprette et typografiark. Disse videoer er gratis og lære færdigheder op til et mellemliggende niveau (se Resources).

Online tredjepartswebsteder

På grund af populariteten af ​​programmet, mange steder tilbyder også undervisning til det. Grupper, ligesom Lynda.com, Aquent Graphics Institut og Hjemmesiden Wizard, har lektioner for begyndere og eksperter. Medmindre du bruger Dreamweaver professionelt, ikke køber en lektion kit, da mange gratis websteder tilbyder den samme service (se Resources).

live-Doc

Med hver udgivelse af Dreamweaver, Adobe frigiver en manual kaldes en "Live-Doc" for at forklare de enkelte funktioner i programmet. Denne ressource kan være mere nyttigt for mere komplekse muligheder end et websted helliget til alle Dreamweaver. Selv om det kan anvendes til at lære programmet, er det mere nyttigt som en konstant reference for varigheden af ​​produktet (se Resources).