Hvordan kan man se der stoppede Efter du på Twitter

September 24

Twitter er et socialt medie netværk, der giver brugerne mulighed for at læse og følge hinandens statusopdateringer i kronologisk rækkefølge fra Twitter hjemmeside, som kaldes en tidslinje. Du kan ændre dine indstillinger Twitter-konto, så kvidre sender dig en meddelelse e-mail, hver gang en ny Twitter-bruger følger din konto. Dette er nyttigt ikke blot til orientering, men så du kan se, hvis du gerne vil følge personen tilbage. Men Twitter ikke har en naturlig indstilling til at meddele dig, der er holdt op efter din Twitter-konto. Heldigvis kan du oprette en gratis konto hos Qwitter, en tredjepart program, der sender dig daglige lister over Twitter-konti, der er holdt op efter dig.

Instruktioner

1 Indtast dit Twitter navn i "Twitter Name" feltet på Qwitter hjemmesiden på www.useqwitter.com.

2 Indtast den e-mail-adresse, du har tilknyttet din Twitter-konto.

3 Klik på den røde "Join Qwitter!" knap.

4 Vælg, om du ønsker en gratis konto, eller du ønsker at opgradere til en præmie konto, der, som i marts 2011, er $ 4,99 per år. En gratis konto vil give dig mulighed for at fortælle, hvem der er holdt op med at følge dig på Twitter og vil sende dig daglige lister over dine Twitter Qwitters via e-mail. Klik på "Nej tak, fortsæt med Basic Tilmeld" for at fortsætte tilmelding til din gratis konto.

5 Klik på linket i den bekræftelsesmail du modtager på den e-mailadresse, du har indtastet. Fra det tidspunkt, vil Qwitter give dig besked om alle de Twitter-brugere, der følger ikke længere dig ved at sende dig en e-mail mindst én gang om dagen.

TIPS

  • For at stoppe med at modtage Qwitter meddelelser, skal du klikke på linket "Afmeld" nederst i enhver e-mail, du modtager fra Qwitter.

relaterede artikler