Min Cyber ​​Acoustics Headset Mikrofon virker ikke

September 20

Cyber ​​Acoustics er et mærke af computer headset, der giver dig mulighed for at stemme chat, optage din stemme og afspille voice-aktiverede spil på internettet. Hvis dit headset mikrofon ikke fungerer, kan du fejlfinde det at se, om de mest almindelige problemer kunne være årsagen. Mikrofonen opsætning eller lydindstillinger kan både forårsage en computer mikrofon op med at svare. Du bør kontrollere disse indstillinger, før du bestemme, at problemet er med mikrofonen og headsettet skal udskiftes.

Instruktioner

1 Skift indstillingen mikrofonen på headsettet ud af "Mute" position. Mange headsets tillader dig at slå mikrofonen ved hjælp af en knap på den eksterne lydstyrken på headsettets ledning.

2 Sørg for, at mikrofonen stikket er sat rigtigt ind i mikrofonen stikket på computerens lydkort. Mikrofonen jack vil ofte være lyserød i farven eller vise en mikrofon symbol ved siden af.

3 Højreklik på ikonet på computeren proceslinje og vælge "Recording enheder." Du skal indstille Cyber ​​Acoustics mikrofon til at være standard, hvis det ikke er.

4 Klik på Cyber ​​Acoustics mikrofonen på din lyd panel, vælg "Egenskaber" og derefter gå til fanen "Niveauer". Brug skyderen til at justere din lydniveau op. Hvis slæden er på nul, vil din mikrofon ikke producerer lyd.

5 Skift dit headset med en anden mikrofon headset at afgøre, om du har det samme problem. Hvis den anden headset mikrofon virker, kan det være nødvendigt at udskifte dit Cyber ​​Acoustics headset. Hvis den anden mikrofon ikke fungerer, skal du hente de nyeste drivere og software til dit lydkort og sikre fiasko er ikke med lydkortet selv.