Sådan oprettes en skabelon for etiketter

August 8

Oprettelse af en skabelon til etiketter vil spare dig penge og hjælpe dig med at personliggøre poster. Etiketter tilføje en personlig kontakt eller kan øge effektiviteten af ​​lagersporing. Etiketter kan tilføje professionalisme eller de kan tilføje ensartethed. Der er en række forskellige måder at skabe den type etiket, du ønsker og behov.

Instruktioner

Sådan oprettes en skabelon for etiketter

1 Sådan oprettes en skabelon for etiketter

Hvis du bruger Microsoft Word, downloade skabeloner fra Microsofts websted på office.microsoft.com (se link i indtægter). Disse skabeloner tilbyder en nem måde at lave dine egne etiketter, men vil også give dig mulighed for at ændre de skabeloner til eget brug.

2 Du kan lave din egen skabelon fra bunden ved hjælp af Microsoft Word. Øverst og på kanten er målinger, der vil hjælpe dig med at måle placeringen af ​​dele af etiketten. Når etiketten ser ud, som du ønsker i dette program (ved at ændre skrifttyper, steder, tilføje billeder, etc.), skal du blot klikke på ikonet for at vælge "Gem som" og vælg derefter "Word-skabelon." Navngiv dokumentet under "File Name" og derefter klikke på "Gem".

3 Sådan oprettes en skabelon for etiketter

Brug OpenOffice.org software giver dig nogle skabeloner at vælge imellem, selvom markeringen er mere begrænset end i Microsofts Word Program. For at overvinde dette, er det nemt at gå til hjemmesiden på Worldlabel.com og at hente filen og derefter "Åbn med" softwaren. Skabelonen modificeres derefter og anvendes efter behov.

4 Sådan oprettes en skabelon for etiketter


Andre skabeloner kan laves med GIMP. Skabelonen er lavet ved at estimere bredden på den etiket, du behøver at gøre. Når du først åbner GIMP, klik på "Filer" og "Ny". På rullelisten skal du vælge rullelisten ved siden af ​​skabelon og ændre skabelonen, efter dine behov, for at gemme som en ny skabelon.

5 Hvis skabeloner i GIMP er ikke tilstrækkelige til dine behov, oprette en ved at vælge "Ny" og derefter vælge drop-down boksen for at ændre valget fra pixel til inches eller millimeter som ønsket. Skift numre, bredde og højde er angivet i separate bokse.

TIPS

  • Etiketter skal være trykt på et medie, der let vil holde sig til det produkt eller at du er villig til bånd til produktet. Hvis det ønskes, når etiketten er designet med din nye skabelon, kan du gå til en professionel printer til at oprette dine etiketter. Kvaliteten af ​​blækket og papiret vil gøre etiketten holder længere, men almindeligt papir kan bruges til at oprette en etiket billigt til personlig brug, som du kan tape på plads.
  • Følg alle love og ikke krænker ophavsret, varemærker eller andre rettigheder for andre kunstnere og virksomheder.

relaterede artikler