Hvordan kan jeg Fix Hijacker Software?

July 7

Hijacker software er hovedsageligt malware, der kommer ind din computer uden dit samtykke. Dette malware er typisk installeret, når du henter freeware og shareware-programmer. Det kan også indtaste din computer via browser add-ons eller værktøjslinjer. Dette fænomen er ofte omtalt som "browserkapring," da malware er designet til at ændre browserindstillingerne og henvise dig til skadelige eller seksuelt eksplicitte hjemmesider. Hijacker software kan også generere pop-up-meddelelser, som computeren langsommere. Browser flykaprere typisk inficere Internet Explorer. Chancer for at støde på denne malware er lavere med andre browsere som Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari. Den mest effektive måde at fjerne flykaprer software er med indbyggede programmer designet specielt til sådanne formål.

Instruktioner

1 Skift din browser hjemmeside. Der er en stærk mulighed for, at browseren flykaprer har ændret det til en anden adresse. Start Internet Explorer. Klik på "Funktioner" og vælg "Internetindstillinger". Skriv adressen på dit foretrukne websted i stedet for den ukendte websted indstillet under "Startside". Klik på "Anvend" og derefter "OK".

2 Klik på logoet på Windows og klik på "Kør ..." Hvis du bruger Windows 7, skal du skrive "Kør" i søgefeltet for at få adgang til dette værktøj.

3 Skriv uden anførselstegn "MRT." Tryk på "Enter" for at åbne et nyt program kaldet "Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool." Dette program leveres normalt gratis med Windows operativsystemet. Hvis du ikke har dette program en eller anden grund, så download den gratis (se Resources).

4 Klik på "Næste", når programmet starter.

5 Vælg "Fuld scanning" og derefter klikke på "Næste". Lad programmet færdig scanne din computer og lokalisere flykaprer software. Følg vejledningen på skærmen for at fjerne det, og klik derefter på "Finish".