Sådan udskriver en Iron-On Med en inkjet-printer

December 20

Er du på udkig efter en unik gave til så svært at shoppe for person på din gave liste? Personlige fotogaver er perfekte. Med en inkjet printer kan du nyde din kreative side med inkjet overførsler. Disse overførsler kan bruges på t-shirts, musemåtter eller stof. Følg disse trin for at lære, hvordan du udskriver en jern-on med en inkjet-printer.

Instruktioner

1 Find et foto til brug for overdragelsen. Du kan finde et foto på internettet eller scanne dit eget foto i computeren. Sørg for, at fotoet er af god kvalitet.

2 Vælg din favorit side layout eller grafikprogram. Der er mange at vælge imellem.

3 Find den rigtige transfer papir til dit projekt. For inkjet overførsler kan du få standard for lys stof, uigennemsigtige til mørkere stoffer eller super blød til virkelig sarte eller strækstoffer.

4 Åbn dit billede med dit valgte program. Juster niveauer og farve. Tilpas størrelsen på billedet til den rigtige størrelse, så det vil passe på din transfer papir. Efterlad en lille margin på alle sider.

5 Udfør en testkørsel med almindeligt papir først, for at få vist margener, farve, størrelse og placering af dit dokument. Dette vil spare dig tid i det lange løb.

6 Fjern alt papir fra printerens papirbakke og bruge et ark transfer papir ad gangen. Mange overføringspapir har striber eller et design på den ikke-udskrivning side. Sørg side af papiret, der vender opad, er den glatte hvide side.

7 Flip eller spejle dit billede. Du er nødt til at gøre et spejlbillede i dit grafikprogram, så når den udskriver, vil det se rigtigt på det færdige produkt, især vigtigt, hvis design har tekst.

8 Print det. I din software værktøjslinje, skal du vælge "file" og derefter "Udskriv". Næste, klik på "egenskaber". Vælg de indstillinger, du har brug for og vælge "okay" eller "print".

9 Vent blæk på overførsel papir til at tørre, før du håndterer det. Nu, trim designet så der er ringe eller ingen margen omkring det, før strygning det på.

TIPS

  • For en multi-farvet design bruge en lys eller hvid skjorte.
  • Printere udskrives ikke hvid; så hvis du udskriver på farvet stof, vil det hvide i billedet være farven på stoffet.
  • Brug aldrig overførsel papir med en laserprinter eller en anden printer, der opvarmer papiret. Varmen fra disse maskiner kan smelte overførsel papir og muligvis beskadige printeren.