Hvordan laver Nummervisning Være en meddelelse

July 17

Du kan konvertere opkalds-id til en besked ved hjælp af software til din computer. Softwaren bedst egnet til dette formål kaldes Audio Called ID. Med dette program kan du få en e-mail, hver gang du modtager et opkald. Du kan også indstille programmet til at spille en meddelelse til nogen navne og numre, der har ringet. For at gøre dette skal du åbne "Options" vinduet i programmet.

Instruktioner

1 Kontroller, at du har telefonlinjen sluttes til stikket i væggen og til modemet porten på bagsiden af ​​computeren.

2 Download Audio Caller ID-program til din computer. Dobbeltklik på "oi_acllid30.exe" fil for at installere programmet. Dobbeltklik på "Audio Caller ID" ikonet for at åbne programmet.

3 Klik på "File" drop-down og vælg "Indstillinger" for at åbne "Options" vinduet.

4 Gå til fanen "Email" og vælg "Send Email, hvis navn / nummer er på listen" radio -knappen. Klik på knappen "Ny" for at tilføje et nyt navn og nummer til listen på skærmen.

5 Klik på knappen "E-mail-Egenskaber" for at tilføje din e-mailadresse. En e-mail vil sende, når et navn eller nummer fra listen opkald.

6 Gå til "Lyd" -fanen og vælg en stemme at bruge fra "Vælg Voice" drop-down menuen. Klik på "Announcement" knappen og indtaste et udtryk i tekstfeltet. Klik på "OK" knappen for at gemme ændringen.

7 Klik på knappen "Anvend" for at gemme de ændringer, du har foretaget. Klik på "Luk" knappen for at lukke "Options" vinduet.

8 Klik på "Skjul" for at minimere programmet til proceslinjen.


relaterede artikler