Sådan Fix Fejlkode 1603 til Windows Live Messenger

November 16

Windows Live Messenger er en populær instant messaging program, der giver dig mulighed for at kommunikere med familie og venner hvor som helst. Den installerer normalt let, men kan løbe ind i en 1603 fejl, som kræver fejlfinding. Den 1603 fejl opstår som regel, når en anti-spyware program blokerer installationen eller unødvendige filer forstyrrer installationsfilen.

Instruktioner

1 Luk eventuelle anti-spyware-programmer, der kører på din computer. Hvis du kører Windows Defender, skal du højreklikke på dens ikon på proceslinjen, og klik på "Luk Microsoft Antispyware." Der henvises til producentens dokumentation til at lukke ned andre anti-spyware-programmer på din computer.

2 Prøv at downloade og køre Windows Live Messenger igen. Flyt til næste trin for at rense din harddisk, hvis du stadig kører ind i 1603 fejl.

3 Klik på Windows "Start" knappen, og klik på "Control Panel". Klik på "Ydelse og vedligeholdelse" og klik på "Frigør plads på harddisken." Dette starter hjælpeprogrammet Diskoprydning.

4 Placer en check på følgende kategorier på fanen disk: ". Offline Files" "Downloaded Program Files", "Temporary Internet Files", "Midlertidige filer", "Temporary Offline Files," Klik på "OK" for at slette unødvendige filer fra disse steder, og klikke på "Ja" for at starte Diskoprydning.

5 Prøv at udføre installationen igen.


relaterede artikler