Hvordan man kan reducere Curl i Brother HL-5170DN

May 30

Brother Industries er en japansk virksomhed, der fremstiller en bred vifte af forbrugerprodukter, herunder symaskiner, store værktøjsmaskiner, etiketprintere, skrivemaskiner, faxmaskine og computer printere. En af dens produkter, Brother HL-5170DN, er en duplex-stil laserprinter med indbygget Ethernet-netværk interface og en udvides papirkapacitet. Ligesom mange laserprintere, HL-5170DN er underlagt frigive den trykte papir med kanter, der er let krøllede, hvis den bruges sjældent, hvilket fører til forvrænget tekst på papiret. Der er en række trin, du kan tage for at mindske disse forekomster.

Instruktioner

1 Åbn papirbakken og fjern papirstakken. Fan gennem de fire kanter efter hinanden med tommelfingeren, vende stakken, drej det horisontalt 180 grader og læg den tilbage i papirbakken.

2 Løft bakkens støtteplade på toppen af ​​duplex og lås den i en face-up position.

3 Åbn printerens driverindstillinger i dit Kontrolpanel, hvis du bruger en Windows-operativsystemet. Vælg "Print indstillinger" fra din primære navigations menu, hvis du bruger en Macintosh.

4 Klik på fanen "Avanceret" i menuen driverindstillinger, vælg "Forbedre udskriftskvaliteten" og vælg "Reducer papirkrølning" fra undermenuer, der følger. Gem dine driverindstillinger.

5 Åbn bagklappen på printeren og flyt anti-curl håndtaget op og til højre. Dine udskrevne ark skulle nu være helt fri for krøller.


relaterede artikler