Sådan Redigering af billeder med Windows Billedgalleri

October 17

Med Windows Billedgalleri kan du organisere, tag, e-mail, print, brænde og redigere digitale fotos. Fotoredigering funktioner i Windows Billedgalleri kan du beskære, fjerne røde øjne og justere eksponeringen og farven på digitale fotos på din computer. Windows Billedgalleri understøtter JPEG, JPEG XR, PNG, BMP og TIFF fotoformater.

Instruktioner

1 Åbn "Windows Billedgalleri" fra menuen Start.

2 Klik på det billede, du vil redigere, og klik derefter på fanen "Fix" øverst på skærmbilledet Windows Billedgalleri.

3 Vælg "Juster eksponering" fra ruden til højre for at redigere lysstyrke og kontrast i billedet. Klik på knappen "Auto Adjust" og vente på Windows Billedgalleri til automatisk at justere eksponeringen af ​​dit billede. Hvis du ikke kan lide ændringerne, skal du trykke på knappen "Fortryd" nederst på skærmen, og flyt derefter "Brightness" og "Contrast" skydere fra venstre til højre med musen for at redigere billedet manuelt.

4 Vælg "Juster farve" fra ruden til venstre for at redigere farvetemperaturen, nuance og mætning i billedet. Klik på knappen "Auto Adjust" og vente på Windows Billedgalleri til automatisk at justere farven på dit billede. Hvis du ikke kan lide ændringerne, skal du trykke på knappen "Fortryd" nederst på skærmen, og flyt derefter "farvetemperatur", "Tint" og "Saturation" skydere fra venstre mod højre med musen for at redigere billedet manuelt.

5 Vælg "Crop Picture" fra ruden til venstre for at beskære eller ændre størrelsen på dit billede. Klik på hjørnet af afgrøden rammen og træk det med musen for at vælge den del af billedet, du vil beskære, klik derefter på knappen "Anvend". Ændre billedets proportioner ved at vælge en størrelse fra "proportioner" drop-down menuen, og derefter klikke på "Anvend" knappen.

6 Vælg "Løs Red Eye" fra ruden til venstre for at fjerne røde øjne fra dit billede. Træk musen til at trække et rektangel omkring øjet, du vil redigere. Vent til Windows Billedgalleri til automatisk at fjerne røde øjne.

7 Luk Windows Billedgalleri, når du er færdig med at redigere dit billede for at gemme dine ændringer.