Sådan Tilføj RAM til en Toshiba Portege M700

October 15En af de nemmeste måder at øge din computers ydeevne er med en hukommelse opgraderingen. Din Toshiba Portege M700 tablet PC'er random access memory (RAM) giver Windows og andre programmer til at skrive og læse vigtige data hurtigt, i stedet for at gemme det på harddisken. Jo mere RAM din computer har til rådighed, jo flere programmer og tjenester, det kan køre effektivt på én gang. Tilføj RAM til at øge din computers stabilitet og multitasking evner.

Instruktioner

1 Luk computeren ned. Fjern alle strøm- og datakabler, luk låget, og vip M700 løbet.

2 Skub batterilåsen til den ulåste position, og træk batteriet væk fra computeren kroppen og sæt den til side.

3 Vend computeren tilbage igen og løft låget. Brug en skruetrækker til forsigtigt at lirke den sorte bjælke i bunden af ​​tastaturet væk fra kroppen af ​​computeren. Det er nemmest at starte på hjørnet. Sæt den til side.

4 Fjern de to udsatte skruer med din skruetrækker. Løft toppen af ​​tastaturet mod dig, drejelige det på de små hængsler i bunden. Fjern ikke tastaturet.

5 Fjern begge skruer fra hukommelsen adgang panelet. Sæt panelet til side. Brug en fingernegl til at fjerne de to arme holder aktuelle hukommelse på plads. Fjern hukommelse DIMM.

6 Indsæt din nye DIMM (det passer kun én måde). derefter hægte armene på plads. Sæt dækslet og skru den ned. Sænk tastaturet, derefter erstatte de to skruer fra trin 4. Sæt det sorte plastik bar.

7 Luk låget og vend computeren om. Skub batteriet på plads igen, og skub låsemekanismen til låst position. Vend M700 forbi, løfte låget og tryk på knappen "Power".

TIPS

  • Toshiba Portege M700 bruger laptop hukommelse i DDR2-format, normeret til en hastighed på 800 Mhz (PC2-6400.) Forsøg ikke at bruge nogen anden type hukommelse.

relaterede artikler