Sådan tilpasser Facebook Wall Header på Fan Pages

March 11

The Wall header på din Facebook fan side er et vigtigt område, fordi det er det billede i toppen, der går forud dit indhold. Dette billede er sammensat af dine fem senest tilføjede billeder, men du har valget mellem at bruge fem relaterede billeder i stedet, så de danner en skræddersyet banner. Dette banner kan være navnet på din organisation, logo eller noget grafik, der relaterer til din fan side topic. Så længe du har fem tilgængelige billeder på din computer, kan du personliggøre din væg header.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook fan side konto og klik på linket "Fotos" til venstre.

2 Klik på knappen "Upload Billeder" øverst, højre hjørne for at vise dialogen vinduet. Klik på knappen "Vælg billeder" og derefter vælge det billede, du vil have vist på højre side af din header. Klik på knappen "Åbn".

3 Indtast navnet på den ønskede album, såsom "Fan Page Header," i det vindue, der åbnes, og klik derefter på "Create Album" knappen.

4 Klik på "Tilbage til album" knappen i toppen, og klik derefter på knappen "Tilføj billeder", der vises til højre. Følg vejledningen for at vælge din næste header billede, der vises på Wall fra højre mod venstre. Gentag dette trin for at uploade de resterende tre billeder.

5 Klik på "Tilbage til album" knappen i toppen og derefter få vist din header tilpasning, der vises på siden. Klik og træk billederne for at omorganisere dem om nødvendigt. Når du er tilfreds, skal du klikke på linket "Rediger album" på toppen, klik på "Billeder Edit" linket nederst i vinduet, der åbnes, og klik derefter på "Publish Now" knap, som viser.

TIPS

  • Du kan slippe af nogen billeder i din væg header ved at holde musen over billedet og klikke på "x", der vises i øverste højre hjørne.

relaterede artikler