XP Laptop ekstern skærm fejlfinding

April 8

XP Laptop ekstern skærm fejlfinding


Bærbare computere er vidunderlige enheder, men ofte deres skærme er en smule mindre end ønsket. Nogle gange er det bare rart at have to skærme på visse projekter. Det kan være frustrerende, men når du tilslutter en ekstern skærm til din bærbare computer og opdager displayet er nervøs eller ikke tændes overhovedet. Hvis dette sker, er der flere trin, du kan tage for at fejlfinde din eksterne laptop skærm.

Intet billede

Hvis du tilslutter en ekstern skærm til din bærbare computer og ikke har et billede, Kontroller forbindelserne. Hvis der er lys på skærmen, rav og blinke grønt angiver skærmen er i dvaletilstand. Skift tastekombinationen specifik for din bærbare computer til at skifte den bærbare computer video til din ekstern skærm. Disse tastekombinationer kan variere, men de mest almindelige er:

Award: <Fn> + <F6>
Compaq: <Fn> + <F4>
Dell: <Fn> + <F8>
Gateway: <Fx> + <F3>
IBM: <Fn> + <F7>
Toshiba: <Fn> + <F5>

Denne tastekombination skifter skærmen mellem den interne laptop skærm, ekstern skærm og dual-monitor mode.

Check skærmindstillingerne i XP for at sikre den eksterne skærm er aktiveret. På nogle systemer vil have forskellige skærmopløsninger for de interne og eksterne skærme forårsage display problemer, så kontrollere, at beslutningen i XP er den samme for de interne og eksterne skærme.

Hvis begge skærme (interne og eksterne) er tom, skal du trykke på en tast på tastaturet, flyt musen eller tryk på <Alt> + <Tab> på dit tastatur og vent et minut til at vågne op dit system, hvis den er tændt.

Eksterne skærme har generelt en selvtest skærm, der viser, når monitoren fungerer korrekt, men ikke er tilsluttet en computer. Afbryd skærm fra din bærbare computer og tænde for den. Hvis du ser selvtesten skærm, du ved, at skærmen fungerer korrekt. Hvis du ikke kan se denne test, men skærmens LED viser strøm, skal du kontrollere kontrastforhold på skærmen og prøve en kendt arbejder reservedele.

Kontroller kablet og forbindelser til den eksterne skærm. Sørg for, at tilslutningerne er lun. Rengør dem med elektronik renere (sørg enhederne er unplugged og batterier afbrydes til dette trin). Swap kabler og retest. Hvis du bruger et kabel extender, portreplikator eller dockingstation, lukke den eksterne skærm og bærbar computer, fjern dockingstationen, portreplikator eller kabel extender. Tilslut skærmen direkte i VGA-porten på den bærbare computer. Tænd den bærbare computer og ekstern skærm. Hvis skærmen fungerer efter dette trin, den fjernede del er defekt.

picture Kvalitet

Hvis den eksterne skærm er en fladskærm, tjek på skærmen menuer og display-justering software. Kontroller, at alle kabler er stramt forbundet og i god stand. Udskift beskadigede kabler. Fjern eventuelle extender kabler, dockingstationer og portreplikatorer og test for at se, om problemet forsvinder.

Hvis problemet er periodisk, kontrollere for interferens i form af mikrobølger, mobiltelefoner-selv nogle højttalere kan forårsage forstyrrelser. På CRT tjek skærme opdateringshastigheden: reducere det kan give bedre billedkvalitet.

Hvis du kan "løse" problemet ved at banke forsigtigt på siden af ​​skærmen, kan strømforsyningen på skærmen være mangel eller der kan være en løs intern forbindelse. Har skærmen serviceret eller bare erstatte det.