Sådan fjernes Skriv Beskyttelse Fra MicroSD-kort

May 2

Sådan fjernes Skriv Beskyttelse Fra MicroSD-kort


Fuld størrelse SD og SDHC hukommelseskort har en lås knappen på venstre side af kortet, som du glide til at aktivere eller deaktivere skrivebeskyttelsen. MicroSD-kort ikke har en sådan kontakt, selv om de har en uregelmæssig design, der kan give det udseende af en. Forsøg ikke at flytte denne del af kortet; Dermed kan forårsage skader på det.

Instruktioner

1 Kontroller emballagen, at microSD-kort kom til et microSD til SD adapter. Adapteren ligner en fuld størrelse SD-kort med en slot i det for microSD-kortet. Hvis du ikke har en adapter, købe et fra en elektronik butik, stort supermarked eller apotek.

2 Indsæt microSD-kortet i åbningen i adapterkort. Hold adapteren, så du kan læse etiketten og den side med stikbenene vender væk fra dig. På kortet, finde ordet "Lås" med en retningspil, som regel placeret øverst til venstre. Den retning, som pilen peger den retning på fanen skal skydes for at låse den til beskyttelse mod at overskrive eller utilsigtet sletning af data.

3 Skub den lille glidende fanen i rillen til venstre for adapteren, op for at fjerne skrivebeskyttelsen fra microSD-kortet i adapteren kortet.