Sådan kopieres og sæt tabeller fra Excel til Microsoft Word 2003

April 25

De opgaver, som præsenteres for arbejdstagere i et kontor indstilling er blevet gjort langt lettere af de mange forskellige og intuitive kontor programmer som Microsoft Office 2003. Af de mange funktioner, der tilbydes i denne software suite, en af ​​de mere nyttige attributter er, at alle programmerne er cross kompatible, hvilket betyder, at brugerne frit kan bytte data fra et program til et andet inden for denne pakke, uden at kompromittere integriteten af ​​de data.

Instruktioner

1 Fremhæv og kopiere tabellen fra Excel. Venstre-klik og hold mens du markerer hele tabellen i Excel. Slip museknappen og bordet forbliver fremhævet. Højreklik på den fremhævede bordet, og derefter klikke på "Kopier".

2 Vælg det område i Word, som du ønsker at indsætte tabellen ind. Klik på den del af det dokument, du ønsker at indsætte tabellen ind.

3 Indsæt tabel i Word. Rul til fanen Rediger og derefter vælge "Sæt ind".

4 Vælg din tabel pasta attributter. På det nederste højre hjørne af bordet, du netop indsatte, vil der være en clipboard ikon. Klik på dette for at ændre tabellen pasta attributter. Du kan vælge mellem følgende tabel pasta attributter ved at klikke på den tilsvarende radiale knappen: Hold Source formatering (som vil indsætte det bord på samme måde, du har kopieret det), Match Destination tabelformat (som vil kopiere formateringen af ​​eksisterende tabeller i Word ), Hold kun tekst (som kun vil kopiere teksten fra bordet), Hold Kilde formatering og link til Excel (som vil opdatere tabellen i Word helst du foretager ændringer i samme tabel i Excel) og match Destination Formatering og Link til Excel (som vil matche formateringen af ​​eksisterende Word tabeller, og opdatere tabellen som du foretager ændringer i det i Excel).

TIPS

  • Denne funktion er fantastisk til at importere relevante opslag i et dokument.
  • Afhængigt af hvilken tabel pasta attributter, du vælger, kan bordet indsætte i dokumentet lidt anderledes end det vises i Excel.

relaterede artikler