Sådan Optag Gaming Konsol Spil Fra TV til Mac

April 23

Sådan Optag Gaming Konsol Spil Fra TV til Mac


Når du har brug et tip til et videospil, der altid synes at være vildt afspille videoer på internettet, der viser præcis, hvad du behøver at vide. Mens du ser disse videoer kan du spekulerer på, hvordan disse film er lavet nøjagtigt. Der er flere metoder, hvoraf den ene er den enkelte, der er optaget på video game indhold til en computer, mens du spiller. Dette opnås med en tuner-kort og den installerede programmering.

Instruktioner

1 Tilslut den eksterne Mac tv-tunerkort til en USB-port på computeren.

2 Indsæt driver installations-cd'en i cd / dvd-drevet af Mac, følg vejledningen i installationsguiden, der indlæses på skærmen.

3 Skub cd'en, og sæt derefter softwareinstallationen i diskdrevet på computeren. Vælg "Macintosh HD" som placering installation, klik på "Næste" og derefter "Install" for at installere programmet.

4 Sæt koaksialkabel i "Out" port på TV, derefter på "I" port på den nye tv-tuner-kort.

5 Tænd for spil platform og fjernsynet. Vælg den indgang, du har gaming system tilsluttet, derefter starte programmering, du lige har installeret på Mac. Dette indlæser videospil indhold på skærmen Mac.

6 Klik på "Record" i TV-tuner-software og Mac-computer begynder at optage video game indhold. Vælg knappen "Record" igen for at stoppe optagelsen. Dette indlæser en spare prompt vindue. Indtast en titel på videoen, vælg en placering til at gemme den til, og klik derefter på "OK" for at gemme videofil til din Mac harddisk.


relaterede artikler