DTS Import / Export Wizard Network Protocol

June 17

De data, transformationstjenester (DTS) er en Microsoft SQL Server 2000-database modul, der hjælper dig med at overføre data mellem tabeller og andre databaser. Guiden protokollen gør det muligt at bruge en grafisk brugerflade i stedet for at skrive kedelige SQL-kode.

Betydning

Overførsel af data mellem databaser er en delikat procedure, der kan medføre, at data korruption eller tab, hvis det ikke gøres ordentligt. SQL Server giver guiden protokol, der lader dig bruge en grænseflade til at vælge dine data, bortfiltrere uønskede data og oprette tabeller uden at bruge SQL-kode. DTS opretter guiden SQL koden for dig, sænke muligheden for at skrive en forkert kode, som forårsager fejl.

typer

DTS-guiden kan du importere og eksportere til andre programmer, såsom Microsoft eller Access, Oracle databaser eller eller en almindelig tekstfil. Du kan eksportere data til andre formater, så du kan e-maile et regneark til kolleger. Det lader dig også oprette en sikkerhedskopi af dine data til en anden database, såsom Oracle eller en anden SQL Server.

Overvejelser

Ved overførsel af data, at du har en backup af dine filer og data. Selv DTS guiden sænker chancen for en fejl, betyder det ikke fjerne muligheden for at overføre til den forkerte database eller oprette en forkert tabel.


relaterede artikler