Sådan bruges Max Backburner

July 18

Rendering animation filer kræver en masse plads på harddisken, som kan bremse din computer og gøre det vanskeligt at fortsætte med at arbejde på andre grafik eller scener i din 3D Studio Max software. Backburner er rendering software, der overtager denne opgave for 3D Studio Max og andre animation software programmer. For at bruge softwaren sammen med 3D Studio Max, udpege den server eller computer, du arbejder på, og det drev, hvor du vil gemme filen.

Instruktioner

1 Klik på "Start" menuen på skrivebordet og vælg "Autodesk" fra menuen Programmer.

2 Vælg "Backburner" og starte "Manager".

3 Gå tilbage til skrivebordet "Start" menuen, vælg "Programmer", "Autodesk" og "Backburner" og vælg "Server".

4 Check "Automatisk søgning" i Backburner Server "Generelle Properties" vinduet og klik på "OK". Det vil søge efter din computer og stat, at registreringen blev accepteret.

5 Gå tilbage til "Autodesk" mappe på listen Programmer. Vælg "Backburner" igen og starte "Monitor".

6 Vælg "Connect" ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen vinduet. Klik på "Automatisk søgning" i Opret forbindelse til vinduet og vælg "OK". Alle tilsluttede servere vil blive vist under "Show All". Minimer vinduet.

7 Start 3D Studio Max på din computer, skal du klikke på "File" og åbne dine grafik eller scene i grænsefladen.

8 Klik på ikonet "Render" i 3D Studio Max og markere feltet ved siden af ​​"Net Render."

9 Klik på knappen "Render" i 3D Studio Max.

10 Vælg din pc eller server i pop-up vindue. Klik på "Send" for at sende filen til serveren. En anden instans af 3D Studio Max vil åbne, hvilket vil bede Backburner at begynde gøre filen.

11 Klik på "File" i menuen Render i 3D Studio Max og vælg det drev, hvor du vil have det gjort filen for at gemme i browservinduet. Indtast et filnavn i det tilsvarende felt, og klik på "Gem".

12 Maksimer Backburner "Monitor" vinduet og se fremskridt i "Show All" feltet. Backburner vil gemme alle afsmeltede filer i den angivne drev.


relaterede artikler