Sådan ændres Synlighed på Kontaktpersoner i Linkedin

May 9

Sådan ændres Synlighed på Kontaktpersoner i Linkedin


Med LinkedIn online business-netværk, kan du oprette en professionel profil og tilføje kontaktpersoner til din LinkedIn-netværk. Hver kontakt vises som en post på din LinkedIn Connections side. Punktet omfatter kontaktens navn, stillingsbetegnelse, nuværende arbejdsgiver og korte kontaktoplysninger. Tillad eller forhindre adgang til dine LinkedIn kontakter ved at justere indstillinger for synlighed forbindelserne i Privacy Controls på din LinkedIn profil side.

Instruktioner

1 Log ind på din LinkedIn-konto.

2 Klik på din LinkedIn-brugernavn på højre side af hovednavigation menuen øverst på siden. Vælg "Indstillinger" fra drop-down menuen.

3 Klik på fanen "Profil" i venstre side af siden Indstillinger. Dette åbner automatisk ruden Privacy Controls i afsnit Profil indstillinger.

4 Klik på "Vælg Hvem kan se dine forbindelser" linket i Privacy Controls sektion.

5 Klik på knappen med pil ned-ikonet. Vælg "Only You" fra drop-down listen for at blokere andre LinkedIn-brugere fra at se dine kontakter. Vælg "Dine Connections" at give kontakterne i din LinkedIn-netværk for at se dine LinkedIn forbindelser.

6 Klik på den blå knap "Gem ændringer" for at gemme dine præferencer og aktivere ændringerne.

TIPS

  • Ikke-medlemmer og LinkedIn-brugere uden for dit Connections netværket kan aldrig se dine forbindelser.

relaterede artikler