Sådan Fix Vista problemer med trådløse forbindelser på en desktop

April 30

Sådan Fix Vista problemer med trådløse forbindelser på en desktop


Ved design, kan desktops være mere kræsen, når du forsøger at bruge en trådløs forbindelse. På grund af manglen på bærbarhed, er det ikke praktisk at flytte en desktop til flere forskellige steder for at teste den trådløse signalstyrke på forskellige punkter i dit hjem, så bruge en bærbar computer, hvis muligt at bestemme de bedste steder for en stationær computer. I stedet for Windows XP er "Netværk" indstilling i kontrolpanelet, Windows Vista indeholder "Netværk og delingscenter" et centrale middel til at observere og kontrollere dine netværksmuligheder.

Instruktioner

1 Juster antennen, hvis du oplever signalproblemer. Desktops har langt mindre mobilitet end en bærbar computer, men flytning af computeren kan være den nemmeste måde at løse problemet. Vægge og lofter kan skabe trådløs interferens i særdeleshed. Du kan også prøve at justere antennen selv. Hvis du har en ekstern trådløst kort prøve at flytte den rundt eller indsætter det i en anden port.

2 Udvid din signalstyrken ved at købe og tilføje en signal booster eller øge dit trådløse netværk signal ved at installere et trådløst adgangspunkt eller repeater. Begge disse muligheder vil forbedre signal for den stationære computer, men den sidstnævnte løsning kan forbedre netværksforbindelser for alle dine Wi-Fi-aktiverede enheder.

3 Reparer dit netværkskort. Højreklik på dit netværk ikon på proceslinjen, og vælg derefter "diagnosticere og reparere."

4 Installer en opdateret driver, hvis det er muligt. Klik på "Start". Indtast "Enhedshåndtering" i "Start søgning" feltet. Tryk på "Enter". Udvid kategorien "Netværkskort" ved at klikke på "+" til venstre. Dobbeltklik på dit trådløse adapter. Klik på fanebladet "Driver", og vælg "Opdater driver." Hvis Windows ikke kan registrere en opdateret driver, skal du klikke på "Fjern". Genstart computeren. Windows Vista vil genopdage adapteren og geninstallere driveren.

TIPS

  • Kontroller og nulstille din router og bredbåndsmodem før fejlfinding din trådløse problem forbindelse på skrivebordet. Udførelse router og modem nulstiller kan rette mange spørgsmål.
  • Hvis du har installeret ny software, siden du begyndte oplever problemer med trådløs, fjerne softwaren.
  • Du kan administrere dine trådløse forbindelser gennem "Netværks- og delingscenter" i Kontrolpanel.

relaterede artikler