Sådan slettes Auto Complete History

May 2

Sådan slettes Auto Complete History


Browsere holde styr på, hvor du har været på internettet. De gemmer oplysninger om dine passwords, web-adresser, brugernavne, søgning barer og andre data fra links. Denne indstilling gør det nemmere for brugeren at navigere på internettet, især for allerede besøgt sites. Lagring disse oplysninger på din computer kan være en sikkerhedsrisiko. Risikoen er lille, men det er ægte.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Åbn Internet Explorer og klik på menuen "Funktioner". Vælg "Internetindstillinger" fra drop-down undermenuen.

2 Klik på fanen "Generelt".

3 Klik på knappen "Slet" i afsnittet "Browserdata". Dine tidligere historie data vil blive slettet. For at forhindre Internet Explorer i at gemme disse data i fremtiden, skal du klikke på "Indhold" fanen i "Internetindstillinger" vinduet. Klik på knappen "Indstillinger" i afsnittet "Autofuldførelse". Fravælg områderne auto fuldføre du ikke ønsker at arbejde.

Firefox

4 Åbn Firefox.

5 Klik på menuen "Funktioner", vælg derefter "Indstillinger" fra drop-down undermenuen.

6 Vælg "Privacy" valgmulighed, og klik derefter på "Ryd nu" knappen. Dine tidligere historie data vil blive slettet. For at forhindre Firefox fra at spare data i fremtiden, skal du vælge de ønskede indstillinger under fanen "Privacy".


relaterede artikler