Sådan kopieres oplysninger fra Mail til adressebogen i et Macintosh

February 17

Mac Mail program fungerer i samarbejde med Mac-adressebog. Når du modtager en e-mail, kan du ønsker at gemme afsenderens adresse til din adressebog; du kan også prøve at spare enkelte detaljer inden en e-mail, såsom en adresse eller et telefonnummer. Mail giver dig mulighed for at kopiere oplysninger til adressebogen på flere måder.

Instruktioner

1 Klik og hold markøren på en e-mailadresse i overskriften på en e-mail, indtil der vises en menu på skærmen. Vælg "Føj til Adressebog" for at kopiere oplysninger til din adressebog.

2 Vælg en e-mail. Åbn menuen "Message" og vælg "Føj afsender til adressebog" for at kopiere e-mail videresendelse adresse til adressebogen.

3 Hold markøren over en adresse eller et telefonnummer i brødteksten i en e-mail. En boks vises rundt oplysningerne. Klik på pilen i højre side af feltet. Vælg indstillingen til "Opret ny kontakt" eller "Føj til eksisterende kontakt". Hvis du vælger "Føj til eksisterende kontakt", vil du bekræfte, hvilke kontakter oplysninger bør være forbundet med i et pop-up vindue.


relaterede artikler