Sådan måler en Cornice

April 8

Sådan måler en Cornice


En gesims er en dekorativ trækasse, der passer over enten et vindue eller en portal. Og den monteres enten på væggen over åbningen eller på vinduet eller døren foringen selv. Gesimser har flere fordele, herunder oprettelse af et færdigt udseende ved at indarbejde den stil af træværk, der koordinerer med resten af ​​hjemmet. Hylden på gesimsen øverste kan holde vaser eller genstande til at binde i en udsmykning tema inde i et rum. Gesimser dække hardware og gardinstænger til vinduet behandlinger og beskytte toppen af ​​gardiner og forhæng mod støv.

Instruktioner

Over vinduet Casing

1 Måle længden af ​​gardinstang over et vindue fra venstre side til højre side. Stræk målebånd fra venstre side af curtain rod hardware til højre side af curtain rod hardware. Optag denne måling på papir med en pen som indersiden clearance af gesims.

2 Tilsæt 3 inches til indersiden clearance af gesims for at give rigelig plads til at fjerne vindue behandlinger indersiden af ​​gesims kassen. Optag denne måling som uden clearance.

3 Mål dybden af ​​gardin, nuancer eller gardiner. Placer målebåndet ende fladt mod væggen på den ene side af vinduet behandlinger. Stræk målebåndet væk fra væggen til gardinstang eller anden hardware, der rager ud fra væggen. Optag denne måling på papir som dybden.

På Window Casing

4 Måle bredden af ​​træ vinduesrammen, der omgiver vinduet øverst i vinduet. Anbring enden af ​​målebåndet, hvor midten af ​​den venstre lodrette rammen rører bordpladen af ​​vinduesrammen i en 90 graders vinkel.

5 Stræk målebånd til højre side af den øverste bord i midten position af højre vertikale del af vinduet. Optag denne måling som den totale længde af gesims.

6 Måle dybden af ​​gesims fra væggen. Placér spidsen af ​​målebåndet fladt på toppen af ​​vinduesrammen og trække tapen ud fra væggen lige til ydersiden af ​​gardinstang. Optag denne måling som gesims dybde.

TIPS

  • Bestil en gesims, der bruger den samme type og stil af træ som trim i et rum for at koordinere udseendet.
  • Pre-made gesimser er tilgængelige fra hjem forbedring centre og dør virksomheder i farvede og malede stilarter.
  • Brugerdefinerede gesimser er tilgængelige fra online træbearbejdning virksomheder og virksomheder, at møllen brugerdefinerede træ døre.

relaterede artikler